søndag 26. juli 2015

Out and about


Når man får sitt første barn så blir det naturlig mindre tid (og lyst) til å gå ut på festeligheter. Men med bare èn baby så er det forholdsvis enkelt å ta med babyen om man f.eks. skal på sen middag til noen venner, eller å få barnevakt hvis man vil ut på fest. Så får man baby nr to, og det blir plutselig vanskeligere. Da er eldstemann så stor at det er litt mer styr å ta han med på alt mulig rart, og det sitter lengre inne å be om barnevakt til to små enn hva det var å be om barnevakt for èn liten. Og så kommer tredjemann, og da sitter det til og med langt inne å be pappaen i huset å ha alle barna alene hele kvelden og natta. Og å be noen om å være barnevakt for alle tre, da skal det helst bryllup eller andre store begivenheter til for å føle at man kan forsvare det..

Men i går dro jeg ut på fest og overnattingsbesøk, mens far i huset holdt fortet her hjemme. En god venninne og mannen pleier å invitere til "white party" hver sommer. Det har aldri passet for oss å gå tidligere, så i år var faktisk første gangen på white party for denne jenta. Dessverre var været ikke helt på vår side, men det ble fullt hus allikevel og utrolig gøy! Herlig!!

Jeg vet at ikke alle synes at man trenger å gå på fest når man har små barn hjemme. Men personlig så synes jeg at det gir energi og påfyll å gå ut og ha det gøy sammen med venner innimellom. Og barna har nok heller ikke vondt av at mammaen er borte en natt, så lenge de er sammen med noen som de er trygg på. Da blir det jo ekstra hyggelig når mammaen kommer hjem igjen og har savnet de også!

Ingen kommentarer: