onsdag 8. juli 2015

Og sånn går no dagan


Her i Vadsø nyter vi fortsatt late dager. I dag var det litt varmere i lufte her, så vi kunne nyte formiddagskaffen ute i solveggen i bare t-skjorte. Men det var ikke varmere enn at vi kledde oss som på bildet over når vi skulle ned i fjæra sammen med en av tantene og en liten "kusine" (pappaen er fetter) her litt senere på dagen.


Barnas tante, som vi har lånt huset av, har vært så snill å kjøpe brukte sykler til barna. Så de sykler en del rundt i gata her, og storebror har endelig fått skikkelig dreisen på syklinga si. Ellers så leker de veldig fint sammen om dagen, og finner på litt ugang innimellom (mer enn vanlig). I ettermiddag hadde de plutselig sprutet ned hele lilledoen her, så ALT var vått. Hoho, det var to angrende syndere som måtte ringe tante Hilde og be om unnskyldning for at et bilde som hang på veggen hadde tatt skade. Heldigvis var det ikke noe dyrt eller viktig bilde, men jeg tipper at de kommer til å huske at de ødela Elvis-bildet til tante for resten av livet.


Ja, og minstemor tok sitt første skritt uten å holde seg i noe for et par dager siden. Hun har tatt ett lite skritt flere ganger, men foreløpig har det blitt med det ene skrittet. Jeg tipper det ikke går veldig lenge før hun løper rundt her. 

1 kommentar:

nullfiresyvni sa...

Hurra for lillesøster!

Her var storebror litt vel klåfingra på butikken og knuste et glass med oliven her om dagen. Han var ganske stille etter at han måtte gå til han som jobbet der og be om unnskyldning...