tirsdag 14. juli 2015

Fantastiske Finnmark


Nå har vi kommet vel hjem, etter en kjempefin tur nordover. Det har vært kaldt og surt de fleste dagene, men før vi skulle reise i går tittet plutselig sommeren innom. Selv synes jeg at Finnmark er flott i dårlig vær også, men det er jo bare fantastisk når man får oppleve det i strålende sol!!


Vi hadde lite lyst til å gå inn for å pakke koffertene når det først var så fint, men vi fikk heldigvis en kjempekoselig formiddag ute sammen med tanter og onkler før klokka ble såpass at det var på tide å hive seg i pakkingen. Barna badet til og med i vannsprederen og var strålende fornøyd.


Det siste vi gjorde før vi satt oss på flyet var å spise nok en koselig middag hos bestemor. Vi gleder oss allerede til neste gang vi skal oppover!

Hjemturen tok litt tid, siden vi ikke fikk fly som korresponderte helt fra Vadsø til Kirkenes. Og når flyet videre fra Kirkenes i tillegg var forsinket, så ble det fem timers venting på flyplassen. Ikke det morsomste med tre små når klokka passerer leggetid, men det gikk fint. De to eldste sovnet på det siste flyet, mens minstemor sov en liten lur på flyplassen mens vi ventet og holdt det dermed gående hele flyturen nedover. Hun sovnet faktisk ikke igjen før vi satt oss i bilen i 24-tiden, men var heldigvis i greit humør allikevel.

Nå venter et par uker med hjemmeferie, før barna og jeg skal enda en liten tur nordover - da går turen til Ofoten. 

1 kommentar:

Kirsti sa...

Det ser jo helt fantastisk ut. HAdde ikke hatt noe imot å ha den utsikten utenfor huset mitt :)