mandag 4. mai 2015

Marshmallow pops - legohoder


Disse legohodene som jeg lagde av marshmallows var utrolig populære i bursdagen. Alle kommenterte hodene, og alle lurte på hvordan de var laget. Det var bare en av hodene som ikke ble spist opp, så de var tydeligvis gode også. Og det beste av alt - de var kjempeenkle å lage!


Vi kjøpte ekstra store marshmallows på coop. Et par marshmallows skjærte jeg opp og trykket ut kuler av. Disse ble plassert på toppen av en marshmallow som jeg tredde på en pinne.


To pakker hvit sjokolade ble varmet opp i vannbad. Og for all del, ikke varm den for hardt!!!!! Den smellen gikk jeg på, og ble stående med en hard masse som ikke kunne bruker til noe som helst. Veldig fint på en helligdag når jeg hadde brukt opp all den hvite sjokoladen og all den gule fargen til det første forsøket..


Heldigvis så fikk jeg noen gode tips på instagram. Ett av de var å kjøle ned massen for så å varme den forsiktig på nytt igjen med litt Flott matfett oppi. Det funket som bare det, heldigvis!


Sjokoladesausen holdt akkurat til 14 pinner, sånn at alle barna kunne få en hver. Etterpå varmet jeg (forsiktig!!) opp litt mørk sjokolade som jeg puttet i en pose med et lite hull i og tegnet på både sinte og glade ansikter på hodene.


Noe lignende dette kommer jeg garantert på å lage på nytt. SÅ enkelt og SÅ populært!!

3 kommentarer:

Kirsti sa...

Så fint bilde av lille snupp! Kule legohoder!!!

Pia sa...

Imponerende!

Trine Orholm sa...

Så fine de ble og for en god ide! Skal jammen prøve å lage sånne jeg også! :-)