mandag 20. april 2015

Vår


For noen herlige dager vi har hatt her nå!! Jeg elsker våren, og synes det er så deilig når vi kan begynne å klargjøre terrassen og hagen for sommeren. Ikke at vi har fått gjort så mye de siste dagene, med sykdom i heimen. Men vi har fått litt glede av sola allikevel!

For de som lurer på hvordan det gikk, så var far i huset veldig dårlig utpå dagen i går og hele natten. Selv har jeg hatt mer kvalme som har kommet og gått, spesielt om jeg har vært i bevegelse. Men selv om jeg var veldig kvalm hele natten, så var det bare en gang jeg kastet opp. Det verste var nesten på kvelden, da min kjære kastet opp så man kunne høre i mils omkrets at magen bare vrengte seg, gang på gang på gang. Og så sitter man der og er skikkelig uggen selv og bare tenker på hva man har i vente. Haha, huff!
De to minste er fortsatt friske og raske, så vi krysser fingrene. Storebror måtte være hjemme fra barnehagen i dag pga. karantenetiden, så da ble like godt storesøster også hjemme. Jeg regnet med at sjansen var stor for at hun også skulle bli syk, så da tenkte vi at det var greit at hun ikke smittet resten av avdelingen i barnehagen.


Nå er vi rimelig slitne her i huset, så det blir tidlig kvelden her i dag. Det kan kanskje ikke kalles tidlig forresten, men vi er vanligvis sånn som alltid sitter for lenge oppe..
Ønsker alle en fin uke!

1 kommentar:

Pia sa...

Du har et vakkert trekløver! Lille Missy har blitt så stor!