onsdag 25. februar 2015

Sykestue


Her har visst ett av disse vintervirusene inntatt heimen. Først fikk storebror feber, så minstesøster og så mellomstemor. Ja, og så trodde jeg at størstemann var frisk, men så viste det seg visst at han ikke var helt frisk igjen allikevel. Haha, sånn kan det gå. Jaja, så i morgen blir det hjemmedag med mor alle barna, så satser vi på at de friske og raske og klar for barnehagen igjen på fredag. Jeg er forsåvidt fornøyd så lenge det ikke er oppkast involvert (banker hardt i bordet).

Bildet er fra i formiddag. Storesøster spurte flere ganger om å få legge seg på sofaen med "stinketeppet". Det er nemlig storebrors navn for teppet som han mener at klør, og som han aldri vil bruke. Hun lå forøvrig også og så på "My little pony" her i dag, da jeg spurte henne om det gikk bra. Jeg mente selvsagt om det gikk bra med henne som var syk, og fikk til svar: "Nei!! Twilight sparkle ligger i skogen og kan ikke prate!" Haha, jeg så ikke den komme..

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Så fint bilde av de to! :)

Her endte vi opp med to uker med omgangssyken - to runder - med fire friske dager i mellom. Det finnes faktisk ikke noe værre! Vi voksne har berga greit, men begge jentene har gått på under halv maskin - ikke noe moro!

God bedring til dere :)

Madeleine Wofsti sa...

Huff. Vi har hatt en sykdomsrunde vi også. Først meg med feber,ørebetennelse,halsbetennelse, forkjølelse og feber igjen. Så fikk lillegutt det samme,men med en tur til legevakt med 41,1 i feber. Halsbetennelse med streptokokker. Drt går mye rart nå altså