torsdag 5. februar 2015

Snart skolegutt


I dag har vi vært på skolen for å skrive inn eldstemann. Shit, hvor blir tiden av?? Jeg har jo blitt en sånn soft mamma, så det var nesten så mor måtte felle en tåre da det kom brev i postkassa om innskrivning på skolen. Haha, dette er jo STORT!
Storebror selv var strålende fornøyd da vi tittet rundt på skolen, og vi møtte flere kommende klassekamerater som vi kjenner litt fra før. Vi krysser fingrene for at han kommer i en fin klasse, sammen med noen som han kjenner.

Jaja, da jeg begynte å blogge sa jeg jo egentlig at jeg bare skulle holde på til storebror blir skolegutt. Og vips, så var vi der gitt. Selv om jeg fortsatt kan synes at det er litt pinlig å måtte fortelle folk at jeg blogger, så synes jeg jo samtidig at det er gøy. Jeg elsker å kunne lese tilbake i gamle innlegg, og jeg liker å kunne vise frem litt bilder og fortelle små historier fra hverdagen. Dessuten så vet jeg jo at familien i nord setter veldig stor pris på denne bloggen. Så jeg må vel revurdere hva jeg skal gjøre videre.. 

1 kommentar:

spesiellinor sa...

Jeg og syns det er veldig rart å si at jeg har blogg, hehe. Som regel sier jeg det ikke :-p

Men neei, du kan jo ikke slutte å blogge nå :) Du får sette neste mål når minstejenten begynner på skolen!