fredag 26. desember 2014

Julen 2014


Her kommer noen glimt fra vår julefeiring i år. Vi feiret julaften her hjemme, med besøk av mine foreldre. Det ble en rolig og veldig koselig feiring, som alle var strålende fornøyd med.


Barna fikk hver sin julestrømpe om morgenen på julaften. Og formiddagen brukte vi bare på å slappe av, se på tv, leke og å gjøre klart for julemiddagen.


Jeg gjorde selvsagt et lite forsøk på bilder av våre tre små foran juletreet. Med noe varierende resultat, hoho..

Vi spiste som vanlig pinnekjøtt, og så valgte vi å gå for hjemmelaget karamellpudding til dessert. Hjemmelaget karamellpudding er bare fantastisk godt, så det bør dere prøve om dere ikke har gjort det alt! Jeg tror faktisk at oppskriften som vi (eller min kjære) pleier å bruke ligger på bloggen her også, fra for noen år tilbake.


Etter middagen hadde vi alliert oss med en snill nabo, som skulle komme hit og være julenisse. Og det var to spente barn som tittet ut av vinduet for å se om de kunne få et glimt av nissen.


Da han dukket opp bak buskene var det storesøster som ønsket nissen velkommen, før hun ba han om å sette seg i sofaen vår. Minstemor fikk nok ikke med seg så mye av at det var en spesiell dag, men hun fikk selvsagt sitte på fanget til julenissen.


I går, 1. juledag, var min bror og familien og vi samlet hos mine foreldre til ribbemiddag. Mens i dag har vi bare slappet av her hjemme og spist restemiddag fra julaften. Siden resten av familien vår (dessverre) bor nordover i landet, så blir det ikke så mange familiesammenkomster på oss i jula.


I år har vi vært så heldige å få en hvit jul også, med kjempefint og kaldt vær. Vi har selvsagt benyttet sjansen til å ake litt, og har allerede funnet ut at begge jentene må få nye akebrett til jul til neste år (note to self).

Fortsatt god jul ønskes til dere alle!

1 kommentar:

nullfiresyvni sa...

Herlig! Lillesøster tok en tidlig kveld på julaften. Først prøvde hun se i tretiden, men det fikk være grenser for hvor tidlig hun skulle i seng. i femtiden vekte jeg henne og hun holdt et par timer. Til rett før julenissen kom. Vi feiret julaften her hjemme med min familie og noen ekstra. Sånn det pleier å være her hos oss. I romjulen er det obligatorisk bursdagsfeiring 1.juledag og deretter skjer det ingenting for oss heller. Ganske deilig syns nå jeg, men det er nok mulig vi drar på med en liten vennetrasjon på sikt. Vi er så mange som har det på samme måten at det hadde vært hyggelig å treffes og la barna leke.