torsdag 18. desember 2014

All Hail King Julien


I går var vi så heldig å være invitert til Oslo og premierevisning av Netflix og Dreamworks nye serie, King Julien - en spin off serie av "Madagaskar". Der fikk vi være med på jungelfest, noen dansere kom og lærte barna noen dansemoves, og barna fikk hver sin goodiebag med bl.a dyreører og -hale. Helt tilfeldig, så fikk storebror i huset en pose med revekostyme. Gjett om han var fornøyd, han som akkurat var rev i forestillingen i barnehagen også!?


Barna her i huset har sett "Madagaskar" mange ganger, og gledet seg stort til visningen. Og den skuffet ikke! Så når serien slippes på Netflix i morgen, så må vi helt klart inn og streame serien!!


Barna fortsatte jungelfesten da vi kom hjem, og de har enda ikke tatt av seg dyrekostymene sine. De var på både i natt og i barnehagen i dag. Og nå ligger det faktisk en bjørn og en rev og sover i sengene her i natt også. Haha!! Men i morgen er det nissefest i barnehagen, så da må de nok av ;)


Endelig fikk vi treffe Kirsti også, som vi har fulgt lenge men som vi tilfeldigvis aldri har klart å treffe på de samme eventene enda. Veldig koselig, selv om det ikke akkurat ble så mye tid til skravling :)

Og jeg har faktisk en liten luke til julekalenderen her også. Du kan være så heldig å vinne tre måneder gratis Netflix, om du legger igjen en kommentar på innlegget. Denne kan selvsagt brukes enten du har en konto der fra før, eller om du oppretter en ny konto.

Konkurransen er nå avsluttet. 

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hadde vært toppers med Netflix! Fra Siri

Anonym sa...

Det hadde vært en super premie :-)

Anne

Linda sa...

ja til netflix:)ønsker oss veldig:)

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Gøy! Vi er med! :)

Anonym sa...

Det hadde vært kjempefint å prøve Netflix! Hilsen oss 3 i Båtsfjord

Elisabeth sa...

Ja takk til gratis Netflix 👍

Anonym sa...

Netflix hadde vært gøy å prøve.

Klem fra Marianne og guttan i Larvik

Anonym sa...

Netflix hadde vært genialt :)

Mvh Bodilmor

Pia sa...

Vi har ikke Netflix. Jeg har liksom ikke helt skjønt hva det egentlig er. Men gutta snakker varmt om det, og nå ser vi at det er en Marco Polo-serie som skal gå i jula, og vi har veldig lyst til å prøve Netflix. Please, help me!

Anonym sa...

Vil gjerne vinne, så kan vi endelig se alle de kule seriene der:) Thea

birgitte sa...

Netflix ønsker vi oss veldig ;)

bk_bv@hotmail.com

Anonym sa...

D ønske vi oss, så vi prøver lykken:)
June
june_o81@yahoo.no