lørdag 11. oktober 2014

Oslotur og Tumletid


I dag pakket barna og jeg snippsekken og kjørte til Oslo. Vi var invitert til Illums bolighus og Tumletid. Hvis noen har vært på Danskebåten, så har dere kanskje sett disse møbellekene? De er laget av Danske bObles, som er en dansk design-virksomhet med stor sukess i Danmark. De setter fokus på barnas motoriske utvikling, og er laget for å motivere barna til fysisk aktivitet. Jeg har aldri sett dette før, og var spent på hvordan dagen skulle bli. Det er jo litt kjedelig å reise avgårde på sånne ting med tre små, om det ikke faller i smak hos barna. Men jeg må si at jeg ble positivt overrasket. Barna syntes at det var kjempegøy!!


Møblene er laget av et kraftig skummateriale, som ikke inneholder noen giftstoffer. Det kjekke er jo da også at de f.eks. ikke setter hakk i parketten dersom barna skulle finne på å kaste de veggemellom.


Barna var også kjempeglade da vi kom hjem og de fikk se at vi hadde fått med oss en sånn liten "kylling" (den som minstesøster ligger oppå på bildet over her). Så i ettermiddag har de balansert og fortsatt leken fra tidligere på dagen.


Helt til mellomstesøster var helt slått ut i sofaen her med feber.. Man må vel regne med litt sykdom på denne tiden av året! Vi får håpe det er raskt overstått!

Takk for i dag til bObles, og til Nann Karin som også hadde tatt turen :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det så gøy ut! Så fine bilder fra Nann Karin også. Gøy at vi har andre felles kjente! ��
Klæm fra Marianne og guttan i Larvik!

Petrus og Petrine sa...

Det var hyggelig å treffe på deg igjen, Mona. Vi bor jo faktisk ikke så langt unna hverandre, så det kan være at vi treffes på en annen gang også. Jeg sitter med et innlegg nå.. men har ikke somlet meg til å koble bilder på enda.

Likte bObles godt, og her hjemme har vi hoppet, gynget og sittet på den lille kyllingen for alt det er verdt :) Minsten ønsker seg rullbrettet og så får vi se om julenisssen kommer med et. Vi har nemlig tilgang på en gymsal i ny og ne og der er det jo fritt frem for full fart :)

Håper vi treffes på, - og så vakre barn du har :)

Petrus og Petrine sa...

psst, kjenner du også Marianne ? :)

Ellinor sa...

Så veldig kjekt ut :) Vi var invitert vi også, men med en liten syk gutt så ble det vanskelig.
Kanskje vi sees en annen gang da :)

Hanna sa...

Synes jeg så dere da vi var på vei til Tumletid etter deres økt :) Har jo egentlig sett deg flere ganger på sånne treff, men ikke fått somlet meg til å si hei :S

mona sa...

Petrus og Petrine: Vi treffes helt sikkert igjen ved en senere anledning. Veldig hyggelig, ja! Og ja, Marianne og jeg har felles slektninger i nord :)

Ellinor: Så kjedelig at dere ikke kunne denne gangen. Men vi treffes sikkert på noe annet senere, ja :)

Hanna: Var du også der etter oss, ja!? Neste gang må du si hei :)