lørdag 23. august 2014

Kids day


Her kommer endelig noen bilder fra onsdagens event. MammaKine og jeg tok med oss de minste barna og dro på Kids Day hos House of communication. Her fikk vi servert diverse godsaker og fikk en titt på diverse nyheter fre bl.a. Bugaboo, Reima, Ecco, Samsonite, Me&i og Høie.


Lille(store)søster la straks sin elsk på disse Disney trillesekkene fra Samsonite. Jeg var nesten litt usikker på om jeg ville klare å få henne med meg hjem uten en sånn sekk, men det gikk heldigvis bra ;)


Jeg klarte for en gangs skyld å reise avgårde med kamera som var tomt for batteri. Snakk om å være i ammetåka, kameraet mitt er jo noe av det viktigste jeg har med meg til enhver tid.. Heldigvis dro jeg sammen med MammaKine, så da var jeg så heldig å få noen bilder derfra.


Bittelillesøster sov seg igjennom hele dagen i bæresjalet. Enkel baby å ha med seg på tur altså! La oss krysse fingrene for at det varer.De to fine her var strålende fornøyd med å få være med mammaene sine på bytur. Takk for en finfin dag!!

3 kommentarer:

Karoline sa...

Så sprek du er, Mona!
Gratulerer med lille tulla! Hva slags bœresjal er det du har? Lille Emma'n min er 4 mnd... Ville hun fortsatt passe?
Klem klem Karoline

mona sa...

Tusen takk for det :) Hmm.. Jeg tror kanskje at hun begynner å bli i største laget for elastisk sjal som dette (mobywrap - du kan jo google for sikkerhets skyld. Mulig jeg husker dårlig :P). Mener å huske at jeg byttet til en Meitai da Daniel var rundt 4-5 mnd. Brukte mye sjal til han, og tror jeg kommer til å gjøre det denne gangen også. Ada trivdes ikke i sjalet, dessverre. Håper alt står bra til hos dere også! Klem

mammaKine sa...

Åå, som vi koste oss! Gleder oss til uken som kommer. Ses i morgen :-)