søndag 24. august 2014

11 dager11 dager har lillemor rukket å bli allerede. Jeg prøver å nyte tiden så godt jeg kan, men dagene bare raser avgårde.. Ikke har jeg fått tatt alle nyfødtbildene jeg har lyst til å ta heller. Nå begynner det å haste! Til uken har jeg heldigvis ikke så mange planer, så forhåpentligvis får jeg brukt litt tid på å ta bilder da. Det er bare det at all erfaring tilsier at uken fort fyller seg opp allikevel :P


I går var jeg alene her med barna, så da prøvde jeg å få tatt litt bilder. Haha, det er ikke bare bare å holde styr på tre barn og prøve å få de til å samarbeide foran kameraet. Vi fikk noen få fine bilder, og en del morsomme bilder.

Ellers så er minstemann fortsatt rolig, og sover mye. De største synes at det er veldig stas med en bitteliten lillesøster, og spør hele tiden om hvor hun er hvis jeg ikke har henne på fanget. Lille(store)søster er kanskje litt vel ivrig på å kose med den lille, så hun vekkes ofte når mor helst skulle sett at hun fortsatte å sove. Men ellers så er de foreløpig veldig snille med henne.

Navn har vi ikke helt fastsatt enda, men vi har ett navn som det muligens blir. Vi bestemmer oss nok veldig snart!

5 kommentarer:

Sigrun sa...

Så skjønne bilder av en skjønn jente! Du er flink! Og at du får tid! Jeg blir rent vemodig når jeg ser slike vakre nyfødtbilder. Hvorfor tok vi ikke fler? Men så ser jeg på bildene vi faktisk har, og prøver å tenke at det er bra nok. Men litt trist er det at vi ikke har flere og bedre fra "nurketiden". Den er så magisk! Du vet jo selv hvor fort den går.. Er spent på å høre navnet til bittelille søster! Hilsen fast leser, og mor til tre; to på jorden og en liten gutt som ikke fikk leve

Anonym sa...

Haha.. for et herlig bilde av deg og babyen som gjesper!

Line sa...

Så utrolig nydelig du er! Og babyen er helt herlig :D

Pia sa...

Det bildet av dere to var jo fantastisk flott!

Mamma Marianne sa...

Hver gang jeg tenker at jeg har en rolig uke foran meg, så dukker det alltid opp noe :) Denne uken skulle være veldig rolig, men nå begynner det allerede å balle på seg ;)

Nydelig bilde av dere! Hun er bare så skjønn :):)