mandag 14. juli 2014

Fire uker til termin!!


Hoho, jeg fikk tatt bildet jeg ønsket meg oppe i nord jeg. Det ble imidlertid ingen planlagt fotoshoot, men jeg fant en passende spot da vi var på stranden ute på en liten holme i Ofotfjorden. Kult, eller hva??
Jeg måtte google litt, for å se om det kunne være farlig å stå på hodet mens man er gravid, ettersom jeg fikk noen bekymringsmeldinger etter det forrige bildet. Men jeg kunne ikke finne noen sterke indikasjoner for at dette var noe jeg burde avstå fra å gjøre, så da tok jeg sjansen på å få tatt noen kule gravidbilder. Og bare så det er nevnt, så er det ingen fare for at jeg skal klaske i bakken med magen under meg - da hadde jeg isåfall landet på knærne.


Det kan kanskje virke som at jeg er supersprek og ikke har noen plager nå, med bare fire uker til termin. Jeg har nok vært ganske heldig, og så lenge jeg tar livet med ro og ikke gjør noe som trigger bekkenet, så er ikke formen så verst. Men det skal ikke mer til enn en tidlig morgen i dag, og en lang dag på jobb, før jeg er helt kake og ikke orker noe som helst om ettermiddagen. Dessuten så orker jeg knapt å gå i oppoverbakker eller trapper, da føles det som om jeg har løpt maraton etterpå. Og alle småting som halsbrann, kramper i bena, dårlig søvn, hender som dovner bort og verking i overgangen mellom magen og ribbena plager meg stadig.
Så mens jeg på rolige dager føler at jeg ikke har noe som helst hast med at den lille skal komme, så har tanken om "aiai, hvordan skal jeg holde ut i flere uker til??" streifet hodet mitt på dager som i dag, hvor jeg må stå opp tidlig og det er en del å gjøre.
Men nå er det faktisk bare tre arbeidsdager igjen til permisjon, så jeg skal nok holde ut! Og jeg har mye jeg har planlagt å gjøre før fødsel, så den lille bør helst holde seg i magen i minst tre uker til..

Herlighet, det er utrolig rart å tenke på at jeg snart er ferdig med dette svangerskapet - høyst sannsynlig for aller siste gang. For en fantastisk tid av livet vi er inne i nå - spenningen man har når man venter et nytt familiemedlem, gleden over de barna man har, gleden over at man fortsatt har foreldre, søsken, svigerfamilie og venner som er spreke, osv. osv.. For en lykke!!

3 kommentarer:

Pia sa...

Ha ha, spreke dama! Kult bilde! Lykke til i innspurten!

Petrus og Petrine sa...

Så kult bilde og så flott natur... Deg inkludert :D deg inkludert!
Lykke til med innspurten av svangerskapet ... Og god fortsettelse på sommeren !

Mamma Marianne sa...

Wow, så stilig! :) masse lykke til med de siste ukene ��