onsdag 4. juni 2014

Loppievent


 I dag har jeg vært på bloggevent sammen med fine mammaKine. Loppi.se arrangerer hvert år en stor bloggevent i Stockholm. Nå har det startet opp her i Norge også, med dagens event for mammabloggere. Og det måtte vi selvsagt få med oss!


Sigrid Bonde Tusvik var konfransier for eventet. Morsom dame!


Ellers så fikk vi deilig lunsj, og så viste Avent, Lekmer.no, Lundby og Micki frem fine produkter. Etterpå fikk fikk alle med seg en smekkfull goodiebag hjem. Det kan vi like!! MammaKine var til og med så heldig å vinne det fantastiske lekehuset fra Lundby, med alt tilbehør - snakk om å være heldig!!


Barna fikk hver sin lille ting fra goodiebagen da de kom fra sommerfest i barnehagen i dag. Storebror var så heldig å få spidermanslim. Spiderman er veldig populært her i huset, så den var virkelig midt i blinken! Lillesøster fikk en liten ponni, som hun måtte ha med seg i sengen i kveld. Og enda har jeg mere snacks på lager, som de skal få litt senere.

Dagens sommerfest i barnehagen var også veldig koselig. Selv om det var noe slitsomt å være alene med begge barna når den minste var trøtt og sliten, og bare ville sitte på fanget. I tillegg så kunne hun jo ikke spise det som ble servert, på grunn av dietten hun er på nå. Jeg hadde selvsagt med egen mat til henne, men det ble litt styrete å klare å servere storebror kake uten at hun skulle få allikevel. Heldigvis så fikk vi det til, og begge barna var fornøyde da vi dro - mens mor var sliten ..

Ingen kommentarer: