lørdag 7. juni 2014

Dyreparken i Kristiansand


Ja, i går gikk turen til Dyreparken i Kristiansand. Pappaen i huset hadde reist i forveien, siden han skulle hit i forbindelse med jobb. Så barna og jeg kjørte bil hit alene i går. Det tok litt lengre tid enn planlagt, på grunn av mye trafikk, men turen gikk veldig fint. Jeg hadde på forhånd pakket en kjølebag med smoothier, rosiner, bananpannekaker osv. som jeg sendte bak i baksetet etterhvert som behovet meldte seg. Begge barna sov en stund også, så mor måtte bare knipe igjen da det egentlig var behov for tissepause. Hvor deilig er det vel ikke at barna sover, man kan jo ikke stoppe og vekke de da!

Vi hadde på forhånd planlagt å se showet her i går kveld, siden vi visste at selveste Kaptein Sabeltann skulle komme. Heldigvis rakk vi akkurat frem i tide, selv om det ble litt stress å komme seg inn på hotellet og så ut igjen i full fart. Men det var helt klart verdt det!


Barna var helt målløse da "Den sorte dame" kom seilende inn her, og fikk seg nok en opplevelse for livet. Showet "Sommer i Dyreparken" kan dere jo få med dere på tv om litt også :)


I dag har barna og jeg tråkket rundt i parken her. Det har ikke blitt så mye bilder, siden det er stress nok å ha barna alene. Men jeg fikk dratt opp kameraet da barna tok noen turer i diverse karuseller her. Tømmerrenna var nok det mest populære for storebror, mens lillesøster eelsket toget på bildet over. Hun var forøvrig blodfornærmet da hun var ett år for liten for å kjøre fly. Hun skrek "Jeg er ikke for liten!!!!!!!!!!!", så mor fikk vondt langt inn i hjerterota. Haha, ikke så greit å være minst alltid ;)


Dette er helt klart et fantastisk sted å være med barn!! Jeg skal nok skrive litt mer om "Abra havn", hvor vi bor og diverse annet i løpet av helgen.


Nå skriker sengen etter meg her, og jeg satser på at bekkenet er litt mer samarbeidsvillig etter litt søvn. Det tar visst på med mye gåing gitt.. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Heia.Trivelig å se Daniel og Ada,og ser de stor koser seg.Ha fortsatt en fin pinsehelg.Klem,klem fra Anne Mari