fredag 2. mai 2014

Fem år!!


Det er jo helt utrolig å tenke på at det virkelig er fem år siden vi lå på Ullevål sykehus som foreldre for første gang. Sukk, har jeg nevnt at tiden går litt for fort??
Den ferske femåringen har vært strålende fornøyd med å ha bursdag i dag. Han vekte som vanlig resten av huset her tidlig om morgenen, og det var rene julaften da vi hadde satt frem alle gavene i stua her.


Etter gaveåpningen sto far i huset for amerikanske pannekaker til frokost, før det bar ut for å prøve ut de nye gavene. Siden far i huset måtte på jobb passet det jo fint at tante Silja var her og kunne løpe noen runder med den ferske syklisten. Vi valgte å kjøpe tohjulsykkel uten støttehjul, så får vi se hvor lang tid det tar før han lærer seg å sykle. Han har aldri prøvd tohjulsykkel før, så jeg tipper at det ikke går i løpet av den første uka ihvertfall. Noen som har tips til prosessen kanskje?


Resten av dagen har gått i ett. Nå sover barna søtt, og mor er sliiiten. Godt å tenke på at det bare er barnebursdag i morgen.. :P 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med femåring!

Tips, tja, det må bli å kutte støttehjulene, å sykle så mye som mulig når han har lyst og generelt være positiv.

Karen sa...

Hurra for Daniel!

Løpesykkel! Hvis han har brukt det, kommer det fort. Hvis ikke: Trille i slak nedoverbakke. Lettere å holde balansen i fart. Ivar hadde løpesykkel fra han var to og lærte å sykle før han fylte fire. Pass på å ha setet så lavt at han rekker ned til bakken. Lykke til!

nullfiresyvni sa...

Gratulerer med femårng. Syns de siste to årene har gått fort jeg så jeg forstår hva du mener. Moro med ny sykkel. jeg er veldig for å bare kjøre på uten støttehjul, men har ingen tips dessverre...Lykke til!