søndag 18. mai 2014

En deilig sommerdag!


For en deilig dag!! Her har det vært skikkelig sommer i dag, og vi har hatt det strålende. Dagen begynte med at mor fikk dra seg leenge, etter en forferdelig natts søvn. Ja, for nettene begynner å bli dårligere og dårligere. I natt fikk jeg kramper i leggen i ett sett, jeg kunne ikke røre på foten uten å få kramper enten på forsiden eller på baksiden av leggen, og var oppe av sengen x-antall ganger for å strekke på bena. Jaja, nok om det, det var ihvertfall veldig deilig å slippe å være den som måtte opp med barna grytidlig i morges.

Etter en deilig frokost (eller lunsj for resten av gjengen) i hagen tok barna og jeg oss en tur i skogen (far i huset tok seg av gressklipping og alt annet i hagen som mor ikke kan drive med lengre). Storebror har blitt opptatt av dinosauruser om dagen, etter å ha fått en ny om nettopp dinosauruser til bursdagen sin. Så da måtte vi ut og lete etter knokler og fossiler. Vi fant dessverre ingen fossiler, men hadde en fin tur allikevel!


Da vi kom hjem fortsatte far med hagearbeidet mens mor slappet av og så på barna som lekte med vann i hagen. Og så toppet vi det hele med at far disket opp med ett deilig grillmåltid for oss og mormor og morfar. Haha, nå følte jeg plutselig at far kom litt dårlig ut av det.. Barna og jeg har ihvertfall hatt en strålende dag ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det er så deilig nå sommeren starter i mai, måtte den vare ut september!

Flotte bilder i dag også.

Ulla Lulla sa...

Så koselige Bilder:) Er ofte innom hos deg, så kanskje på tide å legge igjen en melding. Nyt våren!:)

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Knallstilig krokkodillesprutesak! Kvar har de fått tak i den?

mona sa...

Ja, den er veldig populær!! Vi har fått den i gave fra bestemor. Hun husker ikke helt hvor hun kjøpte den, men trodde at det var på en lekebutikk.