lørdag 12. april 2014

Snart 33-åring i hus


Hva er greia med at når man prøver å være ekstra flink og kjøper så lite nytt som mulig, da er det liksom ekstra mye man har lyst på?! Her om dagen sendte jeg over en liten ønskeliste til min kjære, siden jeg har bursdag snart.
Høyest på ønskelista står en ny veske. Og da ønsker jeg meg selvsagt en veske som rommer mye, og hvor jeg bare kan putte kameraet oppi uten å måtte ha det i den fæle sorte gamle veska som jeg bruker når jeg ikke har med meg den store kameraveska mi. Disse Kelly Moore veskene ser jo bare helt perfekte ut til mitt behov, så en sånn hadde vært perfekt. Helst i valnøtt eller grå. Akkurat nå har japanphoto.no tilbud på sånne fine vesker - hett tips herfra!

Og så ønsker jeg meg selvsagt ett nytt objektiv til kameraet. Men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilket jeg ønsker meg.. Noen ganger har jeg lyst på et macro-objektiv, mens andre ganger har jeg lyst på f.eks. 135 mm objektiv. Hvis du er fotoentusiast, hvilket objektiv er ditt favorittobjektiv???

Når jeg tenker meg om, så er det masse nytt jeg ønsker meg til fotograferingen. Det kommer jo tross alt en ny baby her i huset i august, og da må jo nye bilder planlegges!


Og så ønsker jeg meg en ny lommebok. Fra før har jeg en sånn som dette, og den har jeg vært veldig fornøyd med. Men nå er den blitt så slitt at det er flaut å dra den opp når jeg skal betale i butikken. Da må det vel være på tide med en ny??

Dampvasker - det høres jo helt genialt ut! Men så er det vel en sånn ting som bare blir stående uten at den brukes?? Noen som har erfaring kanskje??

Hvis jeg skulle tatt helt av kunne jeg gjerne slengt med at jeg ønsker meg ny sofa, sykkel, sort og hvit omaggio vase, lysegrå converse sko, fine gyngestoler for å ha på terrassen, køyeseng til barnerommet, ny postkasse, nyoppusset kjeller, ny trapp, ja også en stor familiebil med plass til tre barneseter bak da. Haha, jeg kunne sikkert ha fortsatt listen i det uendelige! Jeg som liksom hater forbrukersamfunnet vi lever i, og får helt fnatt av alle tingene som ligger og slenger her. Snakk om å være hykler!

2 kommentarer:

Regni sa...

Så dårlig på å kommentere, jeg surfer innom og koser meg med bloggen din rett som det er. Jeg har et Sigma 35mm 1.4 i sikte, jeg tror jeg kommer til å kjøpe meg det til ferien vår i slutten av mai. Elsker 35mm-perspektivet! 135 fra Canon er visst helt rått, så det er nok ikke noe dårlig valg i så fall!

Line sa...

Jeg har bare standardobjektiv enn så lenge - men har sett meg ut dette (http://www.japanphoto.no/canon-ef-50mm-f-18-ii#.U0l9-lxEBM5) fordi det er ekstremt billig og har fått god kritikk. Tørr ikke å starte heeelt dyrt når jeg bare har erfaring fra det vanlige :p