mandag 21. april 2014

Påsken 2014


Påsken i år har vi tilbrakt her hjemme, siden jeg har jobbet. Den eneste fridagen jeg hadde var på torsdag, og da regnet det sidelengs her, herlig.. Jaja, vi har da fått nytt godværet før og etter jobb også. Dessuten har vi fått innviet grillsesongen, og har allerede rukket å grille to ganger.


Har jeg nevnt at jeg elsker grillmat??? Heldigvis for meg, så er min kjære en mesterkokk og han lager alltd masse digg tilbehør.


Vi har også vært så heldige å ha besøk av tante Silja i påsken. Hun har blant annet ordnet med påskeeggjakt i hagen og har vært skikkelig supertante hele påsken. Vi skulle selvsagt ønske at tante bodde litt nærmere, sånn at besøkene kunne vært litt hyppigere ;)


Barna har forøvrig spist så mye godis i påsken at mor nesten har fått hjerteinfarkt, og har vært strålende fornøyd med det. Godt det bare er påske en gang i året ;)


Disse fine påskeeggene fikk barna av tante Hilde i fjor. Kule, eller hva??!


I dag avsluttet vi dagen med et deilig bad, etter at barna hadde lekt med fetterne og kusinen sin hele dagen. Storebror fikk til og med sove over hos fetter Kornelius i natt, noe som var veldig populært.
Mor selv avsluttet arbeidsdagen med et lite fotooppdrag her, så nå er det bare å fortsette med redigeringen. Best å bare overse at gravidkroppen begynner å protestere, da forsvinner det sikkert!

Håper alle har hatt en finfin påske! I morgen har jeg en etterlengtet fridag, som skal brukes på besøk på helsestasjonen med storebror, og tur til jordmor i Oslo. Jeg planlegger nemlig føde på Ullevål ABC denne gangen også, så da får jeg oppfølging der. 

1 kommentar:

EventyrElin sa...

For et deilig vær! Vi har hatt helt fri, drømmepåska. Men også jeg holdt på å få hjerteinfarkt av alt sukkeret som for en hver pris skulle stappes i ungene. Etter hvert ga jeg etter/opp. Nå må sannsynligvis hele familien på avvenning, skal vi ikke for alvor spise på oss hjerteinfarkt… ;-) Så magebildet ditt på instagram, du stråler!