lørdag 8. mars 2014

Ut på tur - aldri sur


I dag har jeg og pappaen i huset vært på jobb begge to. Barna har vært hos mormor og morfar, og kost seg stort der. Da jeg kom hjem fra jobb og skulle bort for å hilse på var huset tomt, og jeg lurte på hvor folket hadde tatt veien. Da fikk jeg se at jeg hadde ubesvart anrop fra mormor på mobilen. En liten telefonsamtale senere var jeg på vei ut i skogen, hvor jeg fikk servert pølser og kvikk lunsj. Ikke verst, eller hva??


I dag våknet vi til og med opp til knallblå himmel og strålende sol. Jeg tror det må være første gang siden før jul en gang.. Det varte helt til kl 12.00, og så var det overskyet igjen. Men nå har vi visst fått en liten smakebit på det som kommer i neste uke. For da ser det nemlig ut til at våren kommer. Hurra!!


Jeg elsker dette bildet av lillesøster og morfar! Såå herlig å se hvor glade de små er i besteforeldrene sine altså. Har jeg nevnt hvor glade vi er for å ha mormor og morfar i nabohuset??


Lillesøster var forøvrig ikke like fornøyd hele turen.. På vei hjem skulle hun absolutt bæres, og når mammaen ikke hadde lyst til å bære lengre ble hun liggende på gata. Haha, se på lille supergirl da!! Hun snurrer forøvrig morfar rundt lillefingeren, så han var på pletten like etter, mens mor selv benyttet anledningen til å le og å ta bilder med mobilen. 

1 kommentar:

EventyrElin sa...

Så herlig! Noen dager er bare fantastiske :)