søndag 9. februar 2014

Feiring av toårsdag


I dag hadde vi en liten feiring for lillesøster, som blir to år på tirsdag. Det var ikke noe vi hadde brukt mye tid på å planlegge og ordne, så alt ble gjort veldig enkelt. Far i huset disket opp med en nydelig bløtkake, kanelboller og frisk frukt med krem og vaniljesaus. Og så serverte vi pølser, alle barn elsker vel pølser!?


Gjestene var mormor og morfar, og min bror med familien. Barna fikk sitte på eget bord, noe som var veldig populært. Og siden jeg ikke fikk tid til å lage krone, så fikk bursdagsbarnet en liten bursdagshatt med ett totall på. En fin feiring som alle var fornøyd med!
Bursdagsbarnet selv var i fin form under feiringen, men fikk dessverre feber til kvelden. Hun har hanglet litt hele uka, så da blir det hjemmedag på jentene i morgen. Jeg må innrømme at det blir deilig, siden jeg har gått og hanglet hele uka selv og føler meg veldig sliten.

Ja, og gratulerer med dagen til alle mødre der ute! 

7 kommentarer:

Pia sa...

Gratulerer på forskudd med den flotte toåringen!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Ser ut som dere har hatt en bra feiring. Eget barnebord kan helt sikkert bli en suksess, og som du sier: Det skal ikke alltid så mye tid, verken av planlegging eller av organisering.

Anonym sa...

Hei Mona. Så koselig bilder. Det var jo lurt å feire idag når dere er hjemme. Nydelig Adamor som er 2 år,og hun er så flott i den kjolen hun har fått fra mormor. Gleder meg å treffe dere. God natt- Klem fra Anne Mari

Regni sa...

Gratulerer så mye med den herlige lille toåringen deres! Maten så nydelig ut, og nå gleder jeg meg skikkelig til å arrangere årets første selskap i mai. :-) God bedring til lillemor og deg, her er jeg også hjemme med feberjente i dag. Med regnet og det sure været ute er det egentlig ganske deilig å være hjemme og kose seg.

Anonym sa...

Kjære Monamor,takk for at du deler stemningsfulle bilder med oss her nord, da føler vi at vi er nærmere dere. Gratulerer til Ada-tanteungen!!! Suss og klem fra tante Hilde

TreTette sa...

Gratulerer med morgendagen hennes da! :) For ei nydelig frøken hun er :)

Vigdis sa...

For en nydelig toåring!! :)