torsdag 20. februar 2014

Boy or girl?


Nå ble det mye babyprat på en gang her.. Men jeg har mye på hjertet vet dere, etter å ha gått med hemmeligheten siden slutten av november ;)

Mange lurer på om jeg har gutte- eller jentefølelse. Med storebror hadde jeg veldig guttefølelse, og med lillesøster hadde jeg veldig jentefølelse. Denne gangen veksler det mer. Muligens fordi jeg allerede visste kjønn når jeg var kommet så langt som nå med de to første. Vi hadde ihvertfall fått en pekepinn, som viste seg å stemme hos de begge. Sannsynligvis også fordi jeg hadde så forskjellige svangerskap med de to første, og denne gangen har det liksom vært en mellomting mellom de to forrige svangerskapene. Og sannsynligvis også fordi vi har (tror vi ihvertfall) bestemt oss for at vi skal la kjønnet være en overraskelse til fødselen, og dermed tør jeg liksom ikke å tro så mye om det.

Men om jeg skal si noe, så tror jeg nok mer at det er en gutt enn at det er en jente. Det har kanskje mest med at mennene i familien til min kjære er flinkest til å lage gutter å gjøre. Og så lurer jeg litt på om jeg ikke tør å tro at det er jente, siden jeg synes at det hadde vært mest praktisk å få en jente. Det er fordi vi har mest fine ting som kan arves til en jente, og så vil jo de to yngste bli tettest i alder. Men jeg blir på ingen måte skuffet om det blir gutt altså, bare så det er sagt! Vi har jo begge deler fra før, så det er ikke så viktig for oss hva det blir. Ja, og vi er selvsagt mest opptatt av at den lille er frisk - som alle andre foreldre.

En annen ting som er viktig er at vi får en liten baby, som er under 3000 gram. De to første var jo alt for tjukke med sine 3680 og 3210 gram. Så nå går jeg på skikkelig diett her, og skal begynne å trene hvert øyeblikk. Eller, ikke akkurat.. Jeg nekter faktisk å tro at dette virkelig kan kalles en trend! Det kan da ikke være mange som virkelig mener i dypeste alvor at de ikke vil ha babyer over 3000 gram?? Og som trener som gale og går på streng diett for at hverken de selv eller babyen skal legge på seg for mye.. Nei, jeg er sikker på at dette må være en ytterst liten og ekstrem gruppe som ikke helt har skjønt det!

8 kommentarer:

mammatiltogutter sa...

Så gøy at dere vill vente til fødselen ! jeg har et inntrykk av at ikke mange gjør det ! jeg klarte det ikke med mine, måtte vite !! :)
Uansett blir det spennende og se !! :)

Helt forferdelig og lese om at folk vill ha så små barn ! ( Skjønner ikke hva som får folk til og tenke sånn en gang !

Mariann sa...

Har heeelt glemt å skrive GRATULERER til deg jeg. Dere er gærne ;-) Men blir jo veldig gøy nå som dere blir flere i russebilgjengen, en aldri så liten babyboom :-)
God helg...

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Huff, kva er det som er i vegen med folk? Storebror var under 3000 gr da han var fødd, og var så liten at eg måtte amme han kvar tredje time døgnet rundt. Og sidan han var så liten og trøtt brukte vi nesten ein time på kvar måltid! Lillesøster var nærmare 3500, og det var noko heilt anna! Ho hadde energi og var voken og sterk. Desse som ønskjer seg små barn veit heilt tydleg ikkje kva de snakkar om! Eg liker at de ikkje skal vite kjønnet før den blir fødd. Hadde vi skulle hatt nummer tre hadde vi også gjort det slik :) Ein velsignelse med friskt barn uansett kjønn eller vekt!

Marthe Glimt sa...

Åh, hallo, nå døøøør jeg av later her *ha ha ha* .... trodde ikke mine egne øyne da jeg leste begynnelsen av avsnittet om tynne babyer! Hun må tulle, tenkte jeg, og det gjorde du heldigvis :D.. Jeg leste også den sprø artikkelen om tynne babyer her om dagen, og ble faktisk ganske provosert... sikkert bare fordi jeg er dårlig taper, jeg som klarte å produsere en liten dundre på 4120.. ha ha ha, må nesten tørke en lattertåre her, jeg ;D

mona sa...

Jeg tror nok ikke at jeg hadde klart å ikke vite med de to første, ihvertfall ikke med førstemann. Men nå tenker jeg at tiden kommer til å gå så fort uansett, og man rekker liksom ikke å tenke så mye over at man er gravid ;)

mona sa...

Takk, takk! Hoho.. Ja, koselig med babyboom i gjengen!!

mona sa...

Haha, godt jeg kunne forlenge livet ditt litt med en god latter ;)

mona sa...

Ja, jeg tror det er mye uvintenhet hos de som ønsker seg små barn!! Blir veldig spennende å ikke vite kjønnet, ja :)