søndag 19. januar 2014

Siste dagen


I dag var faktisk siste hele dagen vår her på Koh Tao. I morgen går båten tilbake til Koh Samui og flyet til Bangkok. Der skal vi sove en natt før flyet vårt forhåpentligvis går tilbake til Norge. Thomas og Inga er Kjosfast i Bangkok i dag, og det er foreløpig ventet 19 timers forsinkelse. Så vi er veldig spent på hvordan det går med vårt fly om to dager...


Den siste dagen vår her ble dessverre en regnværsdag. Litt kjedelig når man hadde sett for seg å nyte den siste dagen på stranden og kanskje få litt farge på kroppen. Men absolutt ikke krise, det har stort sett vært fint vær her hele ferien.


Dagene går så utrolig fort når man er ute på tur. Og når man stort sett gjør de samme tingene hver dag, så flyter liksom ukene i hverandre. Egentlig hadde det nok vært perfekt å være en uke til, altså tre uker tilsammen. Men det er jo alltid deilig å komme hjem igjen etter å ha vært på reise, og det skal bli gøy å komme hjem til skikkelig vinter.


Jeg titter sikkert innom igjen før vi er hjemme i Norge :) En fin søndagskveld ønskes herfra så lenge! Vi har akkurat sagt god natt til gjestene på terrassen, og skal pakke ferdig før vi legger oss. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Mona. Koselig å se Daniel og Ada hvor glad de er,Det er tydelig at denne ferien ha vært virkelig flott for dere alle. Håper hjemreisa går fint,og dere lander trykt og godt på Gardermoen. Jeg gleder meg til å treffe dere 14.februar,og det er ikke lenge til.Ha det godt stor klem til dere fra ho Anne Mari