lørdag 11. januar 2014

Avslappende ferie


Her er det lite nytt å melde om. Dagene går med til å sove, spise, bade, slappe av, leke, ha det hyggelig med venner, massasje osv.
I dag var første dagen vi rakk hotellfrokosten her. Etterpå tuslet vi bort til stranda der et vennepar holder til med sine to små. Et annet par (broren med frue og ett barn), bor også der borte. Og så har vi vår egen Thomas og Inga som bor på andre siden av stranda, men som også tar turen bort for å hilse på småbarnsgjengen i løpet av dagen. Vi er altså en hel gjeng her nede. Helt supert, både for de voksne og for barna!!
Så camper vi på stranden resten av dagen, og tar noen små pauser innimellom for mat, massasje, bikinishopping eller annet. På slutten av dagen drar vi på hotellet og dusjer før vi tusler ut for å få oss litt middag. Etterpå er det tilbake på hotellet for å få barna i seng. Og da er det jo veldig praktisk for oss at Thomas og Inga ikke er låst til sin bungalow pga. små barn, så da får vi gjerne litt besøk på terrassen her. Mer avslappende og deilig ferie skal man lete lenge etter!
I skrivende stund sover storebror, mens lillesøster fortsatt holder koken i sengen sin (det begynner å bli mindre ting som "mistes" ut av sengen nå, så det er nok ikke lenge før hun også er i drømmeland). Far sitter på terrassen med et glass vin, og Thomas og Inga er rett rundt hjørnet etter en sen middag. Best å avslutte og komme seg ut på terrassen, ja :)

Ps: Storebror har blitt litt solbrent for første gang i livet i dag. Fort gjort når man har på uv-drakt og holder seg i vannet hele dagen. Da ble det visst litt for lite smøring i kinnene og på armene. Heldigvis er det ikke så ille at han synes at det gjør vondt, så da ble det nok mest en liten påminner til mor og far.. I morgen blir det sunblock!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Mona. Det gleder meg så mye å se hvor hyggelig dere har det i varmen. Daniel og Ada smiler og har det helt topp.Koselig med alle bildene av dere. Ha fortsatt en super ferie. Stor klem til dere fra Anne Mari