mandag 18. november 2013

Siden sist


Tro ikke at vi har ligget på latsiden, selv om det har vært stille på bloggen. Dagene fyller seg som regel opp av store og små ting. Helgen fløy avgårde med koselig besøk, litt jobb, litt hobbyvirksomhet tur på julemesse osv.


Man skulle jo nesten tro at det var vår igjen, så varmt som det har vært nå. Det er jo nesten umulig å vite hva man skal kle på barna om morgenen. Den ene dagen er det frost, og neste dag er det ti plussgrader. Det er liksom ikke så deilig å gå og svette med ullundertøy i ti plussgrader :S


Mormor og morfar har vi selvsagt også truffet i løpet av helgen. Nå har lillesøster begynt å spørre om vi ikke kan gå til mormor og morfar på besøk også. Ingen tvil om at barna trives på besøk der!


Vi klarte nesten å få litt julestemning på julemessen også - til tross for at det var ti plussgrader og at lillesøster var helt vill inne på prestegården. Note to self: Ikke gidd å ta med en aktiv ettåring på en plass hvor det er mange mennesker, mye som kan rives ned og en skummel trapp som man er redd de skal falle ned. En dame prøvde forsiktig å si at kanskje den lille var trøtt og sliten, hvorpå mor måtte svare som sant var at "Neida, det er bare sånn ettåringen er når ettåringen ser alt for mye spennende ting som ettåringen ikke får lov til å leke med!"..

Ingen kommentarer: