tirsdag 22. oktober 2013

Tips og oppfordring


Her er dagens to instagrambilder herfra. Jeg begynner med oppfordringen; Hva er greia med alle de mørke menneskene som er ute og går i høstmørket om dagen??? Altså, nå snakker jeg ikke om mørkhudede mennesker, men mennesker som er ute og trasker med mørke klær og ikke så mye som en bitteliten refleks. Har de ikke livet kjært?? Når det regner og er mørkt ute, så er det jammen ikke lett å se alle menneskene som er ute og går. Jeg har lite lyst til å miste noen jeg er glad i, eller å ende opp som drapskvinne fordi folk ikke bruker refleks. Så vær så snill å pass på at både de du er glad i og du selv har refleks festet på klærne!!


Og så var det dagens supertips: Denne uken er det 40% rabatt på Pierre Robert hos Obs. Jeg har vært og hamstret til storebror. Han hadde vokst ut av det meste, og fått hull på noe av ullundertøyet fra i fjor, så da var det bare å kjøpe. Vi har brukt en del Pierre Robert tidligere, og vært veldig fornøyd med det. Fine farger synes jeg også at de har, og det er jo ingen bakdel at ullundertøyet ser bra ut i tillegg!!

2 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

De er helt supre og lekre! Brukte de masse da vi bodde i Norge:)

Anonym sa...

Har observert det samme som deg ang reflekser. Ett par vi kjører forbi nesten hver dag er en pappa med jenta si på vei til bhg. Hun: refleksvest refleks på lysrosa dress og refleks på sekken far: mørk bukse mørk jakke ingen refleks.. han går ytterst og er "usynlig" vi voksne må være litt mer bevisst på oss selv også! God høst;) Lene