lørdag 7. september 2013

Sunne vafler



Her i huset lager vi ofte grove vafler eller pannekaker til barna. Det er alltid like populært, og så føles det jo veldig godt for mammahjertet å servere noe som både er sunt og godt! Dagens kveldsmat bestod av grove vafler med gulrot og friske blåbær. Siden jeg fikk spørsmål om oppskriften på instagram, tenkte jeg at jeg kunne dele den her på bloggen:

4 egg
2 ss rapsolje
1 dl havregryn
1 dl sammalt hvete, fin
2 dl hvetemel
1 ts kardemomme
1/2 ts bakepulver
ca 4 dl melk
1 finrevet gulrot

Perfekt kveldsmat både til hverdags eller helg, og super matpakkemat! Vi pleier bare å steke det vi spiser der og da, så setter vi resten av røra i kjøleskapet. Da er det fort gjort å steke flere dagen etter, eller dagen etter der igjen. All mat smaker jo best når den er fersk!

1 kommentar:

TreTette sa...

Nå har Sjefen og jeg tittet innom bloggen din...gjett hva vi Skal ha til kvelds? ;)