mandag 23. september 2013

LillesøsterJeg tar mye bilder av barna, men det er ikke så ofte jeg drar til med en videosnutt. Det sier jo sitt at jeg har hatt den samme telefonen i 2,5 år, og først i dag lærte jeg at man skal holde telefonen liggende når man filmer (da slipper man at filmen blir sånn tynn som dette).
En annen historie er at barna og jeg var ute en tur like før leggetid i kveld. Da fant jeg ut at jeg skulle ta en til videosnutt, og filmet begge barna mens de syklet på trehjulsykkel og sparkesykke. Etterpå tenkte jeg at "shit, dette ble en fantastisk bra film". Begge barna var SÅ fornøyd - Lillesøster sparket så fort som hun aldri har gjort før på sparkesykkelen, mens storebror syklet like fort som "Doc Hudson" på trehjulsykkel. Da jeg skulle se på videoen etterpå møtte to kjipe bilder meg. Er det mulig?? Jeg hadde ikke hatt den stående på videofunksjon allikevel...

Selv om denne videosnutten fra da vi kom hjem fra barnehagen i dag egentlig ikke var så veldig bra, så fant jeg ut at den var verdt å dele. Jeg synes nemlig at lillesøster er så morsom når hun svarer "JA!". Og det morsomste var at hun svarte akkurat det samme, og sparket avgårde da jeg skulle se på videoen rett etterpå. Hihi, de er morsomme i denne alderen!!

2 kommentarer:

TreTette sa...

Snakker vi selveste Hudson Hornet, ja? Så nydelig på den sparkesykkelen da :)

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Elsker det "JA"et! Lillesøster har også eit slikt ja, og eg spør masse spørsmål som eg veit har ja-svar berre for å høyre det:) Livsglad JA!! :)