lørdag 21. september 2013

Helg


Uka flyr, og plutselig var det helg igjen. Og helg betyr litt ekstra kos! Det siste vi har prøvd til barna er hjemmelaget popcorn. Hvor genialt er ikke det?? Barna synes det er kjempegøy når popcornet popper, og så synes de at det er veldig godt. Jeg prøvde å servere popcorn laget i både olje og smør, men uten salt. Og det gikk ned på høykant! Herlig å servere usunn godis som ikke er så alt for usunn allikevel!!


I dag har vi vært på åpen brannstasjon, som det ser ut til at det har vært over hele landet i dag. Lillesøster er skikkelig Brannmann-Sam-fan, og syntes det var så stas å sitte inni brannbilen at hun ikke ville ut derfra igjen.
Etterpå fikk vi besøk her hjemme av storebrors bestevenninne fra barnehagen. En super dag både for store og små!

Fortsatt god helg ønskes herfra!

3 kommentarer:

mammaKine sa...

Ah!! Søren at jeg gikk glipp av den branndagen altså. Ble bombadert på instagram, men da var det for seeent :-/ Fine bilder av barna dine :-)

Irene Lohne sa...

Småbarnstida er kort og hektisk- nyt den, også de dagene når alle er på krigsstien. Du vil ikke tro hvor kort tid det er til de flytter ut! ;-)

http://vinterjenta.blogspot.no/2013/09/cats-in-cradle.html

Inger Lise - TiddyMin sa...

Har forstått at det har vært mye branndager rundt om. Var ikke arrangert noe sånt her vi bor, om det var det har ikke jeg fått det med meg... Får prøve å være mer på vakt neste år, så kanskje det blir branndager på oss også. :-)