tirsdag 13. august 2013

Mer kjøkken!


Jeg lovet jo at dere skulle få flere kjøkkenbilder! Her om dagen stod jeg på kjøkkenet og kokte egg. Plutselig slo det meg at det var jo ryddig, og så var det jo fint lys inn fra vinduet også. Yey, da var det jo bare å løpe og finne frem kameraet, og knipse noen snapshots...


Vi valgte å beholde kjøkkenet omtrent sånn som det var fra før, med noen små endringer for å få mere benkeplass. Derfor er det ingen fancy greier som ekstra bred platetopp eller ovnen høyere opp på veggen. Kjøkkenet er helt enkelt, funksjonelt og i våre øyne veldig fint ;)


Benkeplaten er i laminat. Vi fant fort ut at vi ikke orket styret med en benkeplate i heltre, og benkeplate i stein ble ikke en gang vurdert pga. budsjettet.
Over benkeplaten har vi lagt en tapet. Vi hadde i utgangspunktet tenkt til å kjøpe en glassplate og ha over denne, men så ble vi rådet til å heller lakke to-tre lag med gulvlakk direkte på tapeten. Vi gikk heller for denne løsningen, da det var både billigere og enklere. Dessuten så er det jo superenkelt om man ønsker å bytte tapet ved en senere anledning, og man slipper å risikere å få dugg på baksiden av glassplaten.

Platetoppen er selvsagt i induksjon - har du først prøvd det, så er det umulig å gå tilbake!! Oppvaskmaskin og kjøleskap er helt nærmest på det nederste bildet - veldig kjekt å ha alt innebygd. Etter mye vurdering frem og tilbake gikk vi for en helt enkel og vanlig kjøkkenvifte. Vi hadde egentlig kjøpt en annen, men det ble så mye styr med monteringen at vi byttet den inn og gikk for en "gammeldags" løsning i steden.

Et godt tips om dere skal pusse opp kjøkkenet, og ha skap helt opp til taket, er å kjøpe ekstra hyller til overskapene. Vi føler liksom at det mangler en hylle der, og at mye plass blir borte. Vi må nok somle oss til å få bestilt ekstra hyller snart..

Flere bilder fra kjøkkenet kan du se her

1 kommentar:

Marthe Glimt sa...

Det ble kjempefint. Jeg liker håndtakene veldig godt, det er akkurat sånne jeg ville ha valgt - fine, praktiske og veldig "oldemor" ;o)