søndag 7. juli 2013

Spisestua - husker dere?Husker dere spisestua?? Jeg har jo snakket om å male disse møblene i flere år, men klarte jo aldri å bestemme meg. Nå har jeg endelig fått ut fingeren, og malt skapet og skjenken. Ble det ikke fint??


Så får vi se hvor lang tid det tar før jeg bestemmer meg for hva jeg skal gjøre med stolene. Og hvor lang tid det tar før jeg får malt bordet på nytt - det har nemlig gått av litt maling nede på beina, dessuten har lillemor laget et par fine skår i malingen på bordplata nå..


Jeg var og stjal noen peoner hos mamma og pappa i går, så da måtte jeg knipse noen bilder med det samme. Er det ikke bare fantastisk fint med peoner?? Vi må helt klart få oss noen egne i hagen :)

I går gikk dagen i ett her med barnebursdag på dagen og grilling og vin på kvelden. En kjempefin sommerdag, som ble ekstra fin med hyggelig selskap!!

I dag har vi vært på båttur sammen med morfar, onkel og fetter/kusine. Og som den ivrige hobbyfotografen jeg er, så var det jo utrolig urutinert at jeg klarte å glemme igjen kameraet hjemme. Jaja, vi koste oss ihvertfall stort. Ada tok like godt en dukkert med redningsvesten på også. Godt at en av barna dristet seg til å ta et skikkelig bad ihvertfall ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha, Ada er gæren! Var det frivillig eller ufrivillig? Så fint skapet ble :) Kirsti

mona sa...

Hehe, det var ikke så ille som det kunne høres ut som. Hun bare vassa litt i vannkanten mens vi fikk alt pikkpakket inn på stranden, så plutselig var hun litt for langt ute og mistet balansen. Da sto jeg rett ved siden av, så jeg så det sjokkerte ansiktet under vann der. Hehe.. Tok ikke så lang tid før hun var like fornøyd igjen da :)

Anonym sa...

Så for meg Ada som stupte fra båten, godt det ikke var tilfelle :-)

TreTette sa...

Kjempefint!! :)