onsdag 12. juni 2013

Sommerfest


I går var det klart for sommerfest i barnehagen. Den aller siste, siden barnehagen skal legges ned nå :( Men akkurat det gidder jeg ikke å tenke på, siden jeg synes at det er så trist. Tenk at lillesøster aldri skal få oppleve å sparke på sparkesykkel til barnehagen! Ja, jeg vet det er teit å ta sånn på vei for det. Det er mange som ikke har mulighet til å gå til barnehagen. Det er bare det at når man har opplevd hvor koselig det er å kunne gå, så vet man hva man går glipp av når man mister den muligheten. Dessuten føler jeg at det blir mye vanskeligere å lære barna gode verdier i forhold til at man ikke trenger å bruke bilen uansett hvor man skal.
Men det er en sak jeg ikke skal kjede dere med. Jeg skal nok heller fortsette å plage politikerne med saken...

Sommerfesten ble ihvertfall veldig vellykket, og vi koste oss maks. Heldige med været var vi også. Ada var i sitt ess, og syntes som vanlig at det var veldig stas med alle barna. Hun er nok veldig klar for å begynne i barnehagen i august!


En av mine oppgaver for festen var å ordne med godteposer som barna skulle få fiske. Som den sukkerhateren jeg er, så lagde jeg selvsagt poser med lite godteri og litt andre ting i steden. Godteposene inneholdt: smoothie, sjørøver-ballong, "tatoveringer", et lite lekedyr, viskelær, og seks små godteting.
Storebror var forøvrig med på butikken da jeg kjøpte inn all smoothien. Haha, dere skulle sett ansiktet hans da jeg lesset oppi 45 smoothier i handlevogna hans.

I dag har Daniel hatt fri fra barnehagen, og vært med Ada og meg på koselig besøk i Oslo. Kanskje jeg deler noen bilder derfra senere :)

2 kommentarer:

Solveig sa...

Så trist at barnehagen skal legges ned. Men de får det sikkert fint i den nye også:) Flotte poser du hadde ordnet syntes jeg. Er ikke så mye som skal til for å glede disse små:)

Styx sa...

Så flotte godteposer! Det var en veldig fin idé :)