lørdag 29. juni 2013

Lucky me


Jeg var så heldig å vinne et gavekort på hele 1000,- på Knerten og lillemor gjennom fine Marianne sin blogg Kvardagslykke for litt siden. Gjett om jeg ble glad!!?

Jeg har lenge hatt lyst på en sånn fin dukkeseng fra smallstuff til lillesøster, og lurte litt på om hun kanskje skulle ønske seg den til jul, eller til toårsdagen sin. Men når jeg var så heldig å vinne et gavekort på en butikk som hadde akkurat den sengen jeg hadde lyst på, så måtte jeg jo bare slå til!!
Så nå står den i stua her, og er like fin som jeg trodde den skulle være! Eneste bakdelen er at lillemor bruker den som bil, og vil helst kjøre den rundt i stua. Kanskje ikke det mor hadde sett for seg på den nye parketten... ;)

God helg ønskes herfra! Jeg jobber denne helgen, så vi får se om jeg rekker å titte innom.

4 kommentarer:

Marthe Øyrås sa...

Neimen! Akkurat den sengen står i stuen her om dagen, for jeg har kjøpt den til Amélie sin 1 års dag :o) Den er i utgangspunktet veldig fin, men vår er litt dårlig produsert dessverre, malingen har rent her og der. Synes også bena er litt tynne, så er usikker på hvor lenge den vil holde. Men kanskje den funker fint som bil? ;o)

Uansett så er den jo superfin, og jeg er i gang med å strikke et lite dukketeppe til å ligge oppi :o)

Anne-Marte sa...

Kjempefin! Sett på møbelknotter, så går det ikke ut over parketten! :-)

mona sa...

Enig med deg i at bena er tynne. Tenkte også at den kan umulig tåle hard lek.. Lurte nesten på om det ikke var noe i esken i det hele tatt faktisk, siden den var så lett. Men jeg hadde nok kjøpt den uansett, siden den er så fin! Vi får håpe at den tåler litt mer enn hva det kan virke som! Har forøvrig bestilt et heklet dukketeppe fra mormor ;)

mona sa...

Jeg tenkte tanken, men lurer faktisk på om ikke bena er litt for tynne for å sette møbelknotter under. Men må helt klart se nærmere på saken! :)