søndag 9. juni 2013

Hagearbeid og minioutfit


Her ser dere litt av hagearbeidet vi holder på med. Vi prøver å få hagen til å se ryddig og koselig ut, samtidig som den er lettstelt. Vi har gravd opp mange gamle bed, og plantet lettstelte planter. Plenen har vi utvidet, og far i huset prøver seg på en kamp mot mosen. Nå lager vi et lite steinbed mellom terrassen og plattingen nedenfor. Her har vi kuttet ned noen store busker, og dratt opp en STOR rot. Så må vi selvsagt beise plattingen etterhvert også.
Man blir ikke arbeidsledig med det første når man får seg hus! Men det blir selvsagt mye enklere i årene som kommer, når vi bare kan holde ved like det vi har ordnet til nå.


Lillesøster synes også det er stas å fikse i hagen! Selv om hun ikke er like fornøyd når storebror spyler på henne med hageslangen.. Dagens minioutfit kjøpte jeg på salg på babyshop i fjor høst. Jeg har gledet meg til hun kunne begynne å bruke settet, siden jeg synes at det er så utrolig fint! Merket heter Chicco.

Ha en finfin uke!

1 kommentar:

Hanna sa...

Hehe, det var et ganske stort sjokk for meg for mye som må gjøres i hage når man flytter fra leilighet (uten særlig nevneverdig bakgård) til hus! Synes vi jobber i hagen hele tiden...! Heldigvis er det ikke noe som MÅ gjøres, men det er jo fint å ha det litt ok rundt seg :)

Så søt outfiten til lillemor er :) Ha en fin uke!