onsdag 5. juni 2013

Barnebursdag?


I dag har Ada og jeg vært en tur i Oslo. Vi var nemlig invitert på en pressefrokost hos House of Communication, hvor de hadde stylet showroomet til en moteriktig barnebursdag. Og snakk om at jentene hadde gjort seg flid, det var utrolig fint!! Dessuten smakte både frokosten og cupcakesene fortreffelig.


Jeg husker ærlig talt ikke hvilket merke all den fine papirpynten kom fra, men det skal jeg finne ut. Ellers var det stilt ut nye produkter fra bl.a. ecco, Reima, Bugaboo, Cubus, Rosendahl design group, Devold, Samsonite, Lego mm..


Mammakine og søteste Noah var også på plass. Ada og Noah var veldig fornøyd med det lille tegnehjørnet som var satt opp for anledningen.


Masse fine nyheter var på plass. Jeg la min elsk på de fine eccoskoene for gutter. Synd at de ikke har de i større størrelser enn 26! Den nye ullkolleksjonen fra Cubus ble også lagt til ønskelista. Superfin!


Ada syntes også det var stas å titte på alle de fine produktene,


Hun tok for seg i hyllene, og spesielt matboksene fra Lego og Paul Frank falt i smak.


Mor selv var veldig fornøyd med goodiebagen som fikk være med hjem!


I kveld har jeg faktisk sittet ned i godstolen her. Det er vel noen uker siden vi tok oss tid til det sist, så det var godt. Selv om man blir sittende og titte rundt på alt som kunne vært gjort.. Jaja, rotet og de umalte listene løper ikke ifra oss!

2 kommentarer:

Ida sa...

Oi, så gøy! Hvordan i all verden får du invitasjoner til slike arrangement?

Ambivalentica sa...

Så gøy! Skulle gjerne også fått slike invitasjoner..skjønt med tre små banditter er det ofte bare heeelt greit å holde seg trygt hjemme, hvor ingen kan rive ned/ødelegge/bite sønder og sammen osv.... ;)