fredag 31. mai 2013

Virusvarsel?


Her i huset er det full rulle om dagen, med jobb, oppussing og syke barn. Døgnet skulle helst ha hatt veldig mange flere timer! Men nå ser vi en ende på oppussingen, og dessuten er Ada nesten frisk igjen. Så da satser vi på å få litt bedre tid igjen fra neste uke :)

Jeg fikk en anonym kommentar om at en person hadde fått virusvarsel av å gå inn på bloggen min. Er det flere som har opplevd dette? Hva slags varsel er det isåfall? Når man bare går inn på siden, når man skal skrive kommentar eller hvis man klikker inn på spesielle innlegg?
Jeg har fått noen spam-kommentarer på et par gamle innlegg en stund, men har bare slettet de etterhvert som de har dukket opp. Nå har jeg lagt inn at man må skrive inn kode for å kunne legge igjen kommentarer, så da regner jeg med at disse spam-kommentarene forsvinner. Selv synes jeg det er veldig tungvint å legge igjen kommentar hos andre når jeg må skrive de kodene, men jeg ble litt bekymret for virus nå, så da velger jeg å gjøre det sånn for en periode ihvertfall. Virus vil man jo ikke ha!!

6 kommentarer:

Siri sa...

Jeg er inne på bloggen din ganske jevnlig, og har aldri opplevd noe sånt!
Får håpe det var et enkelttilfelle ;)

Solveig Marie sa...

Når du sier det, så får jeg opp det ja. Nå i øyeblikket jeg skiver denne kommentaren, så poppet det opp en stor rød boks på skjermen min med advarsel:/ Når jeg får inn på bloggen din.

Reidun sa...

For noen dager siden fikk jeg virusadvarsel da jeg gikk inn på siden din, men har aldri fått det før. Har heller ikke fått det senere.

mammaKine sa...

Jeg har aldri fått virusvarsel! Gleder meg til å se ferdig kjøkken!! :-) Ha en fin dag, søte.

Anonym sa...

Jeg får beskjed av mitt virusprogram om de har stoppet et virus når jeg går inn på bloggen din. Kommer med en gang jeg prøver å komme meg inn.

Ida sa...

I det siste så har jeg fått varsel om at virussystemet mitt har blokkert en Trojansk hest hver gang jeg går inn på bloggen din!