mandag 27. mai 2013

Ambivalens - jeg trenger din hjelp!


Jeg er såå ambivalent.. Helt siden jeg kjøpte disse gamle møblene for ca tre år siden, har jeg lurt på om jeg skal male de eller ikke. Planen var jo å male de da jeg kjøpte de. Men så likte jeg de litt sånn de var også. Og så ble jeg så redd for at jeg skulle angre på at jeg malte de. Dessuten er det jo en stor jobb!

Nå er jeg igjen nære på å ta malekosten fatt.. Nå står nemlig skjenken og skapet ute, siden jeg måtte pusse topplaten. Og med det nye gulvet ble det såå fint i spisestuen. Ja forresten så står stolene i kjelleren, så det er bare de to blanke stolene som står ved bordet her. Og med det nye gulvet som er lyst og som heller litt mot grått, så appellerte fargebildet mye mer til meg. Så nå vurderer jeg faktisk å male skapet og skjenken i en gråfarge.

Hva synes DU??
- skal jeg male??
- hvilken farge skal jeg male i?
- kan jeg la være å male stolene om jeg maler skjenken og skapet? Også hvis jeg maler det grått?

Bildene er forøvrig gamle. I tilfelle noen stusset på at påskeharen står på bordet ;)


7 kommentarer:

Solveig Marie sa...

Hmmm, ikke lett det der. Jeg er ikke noe fan av brunt jeg da, så jeg hadde nok malt dem. Men usikker på grått eller hvitt ja.

Linn Gulbrandsøy sa...

Ville malt de svarte! Har sett lignende arvemøbler som ble knallfine med litt svartmaling!

Anonym sa...

Får virus varsel på siden din, sånn at du vet det

Ambivalentica sa...

Åj, du stiller vamskeluge spørsmål..men så stiller jo jeg i en heeelt særstilt liga når det kommer til ambivalens.. :p Jeg ville gått tusen runder med meg selv, søstra mi, mannen, naboen, postbudet, ju neim it liksom.. :) Hva har du selv mest lyst til? Du skriver du har kjøpt møblene, altså er de ikke arvet, har stor affeksjonsverdi osv.. En lys gråfarge som passer det nye, fine gulvet hadde kanskje ikke vært så dumt? En lever jo bare en gang, sies det! ;-)

Ambivalentica sa...

Vamskeluge på min dialekt er sånn forresten det samme som vanskelige på din dialekt (og de fleste andres...)...i tilfelle du stusset....... :-p

Anonym sa...

Iik, takk for tips! Hva slags virusvarsel? Bare når du går inn på siden, eller når du skal skrive kommentar??

mammaKine sa...

Bare stjel i vei. Sov godt :-)