søndag 17. mars 2013

Verdens beste reisetrille


Jeg er ikke egentlig en sånn dame som eeelsker vogner. Men akkurat når det kommer til reisetrilla vår, så synes jeg at jeg må komme med en anbefaling. For det er da virkelig ingen andre reisetriller jeg har sett som er like bra som Babyjogger city mini. Ja, jeg må kanskje si at jeg elsker den!

Den kan legges så og si helt flatt i ryggen, er god å trille, har en stor og fin kalesje som skygger godt for solen. Og det beste av alt er at den klappes sammen enkelt som bare det, i ett eneste håndgrep - mens du har babyen i den andre hånda. Og da blir den bitteliten og veier så og si ingen ting. Du kan få kjøpt bagdel til den også, men det har jeg ikke erfaring med selv. Vi brukte vogna første gang til Ada da hun var 4-5 mnd gammel, og da syntes jeg det fungerte fint å bruke den som den er.

Vogna er litt dyr, men absolutt verdt pengene. Man får visst kjøpt en variant med litt mer robuste hjul og et håndtak som kan reguleres i høyden også, men den er enda litt dyrere.
Vi kjøpte vår brukt, og kom fint ut av det prismessig. Men jeg skulle gjerne hatt den i sort, i stede for den grønne fargen det er på vår ;)

Jeg har også trukket vinner av giveawayen min. Random.org bestemte at nr 2 skulle vinne, og det viste seg å være Karen. Send meg adressen din, så kommer gaven i posten om ikke alt for lenge! Jeg venter forøvrig med å sende den til vi er ferdig med alt av sykdom her i huset. Og den ligger pent i en skuff skånet for alt av virus og bakterier som ellers florerer i heimen, bare så det er nevnt..

Og jaggu glimter jeg ikke til med en ny giveaway i morgen også gitt. Så det er bare å titte innom!

4 kommentarer:

Solveig - mamma til Leah sa...

Hørtes ut som en fin vogn. Vi har en Quinny zapp xtra vi bruker når vi skal på kjøpesenter osv, men jeg syntes kanskje den er litt for lite robust. Den er fin å trille og flott at den kan legges helt ned i liggestilling så man kan bruke den fra nyfødt så og si, samt at den har adapter for maxi cosi bilsete også, men hjulene på den kunne nok vært litt bedre:)

Line sa...

Jaa! Den har vi også. GT som er litt dyrere men verdt hver eneste krone! Min 4,5 åring sover og sitter fortsatt som en konge i den!

Line sa...

Jaa! Den har vi også. GT som er litt dyrere men verdt hver eneste krone! Min 4,5 åring sover og sitter fortsatt som en konge i den!

Karen sa...

Hurra for meg! Denne gikk meg hus forbi. Det samme skjedde da jeg vant dørskilt hos Pia, men det fiksa Elisabeth ved å sende meg en melding. (Der hadde jeg til og med kommentert innlegget. Snakk om brødhue;-)