lørdag 23. mars 2013

Lillesøster har flyttet


Lillesøster har lenge sovet på kontoret til pappaen sin. Men planen har vært at hun skulle sove på samme rom som storebror etterhvert. Vi har ihvertfall lyst til å prøve dette, for å se om det kan funke. Jeg tenker at det kan være koselig å ha de på samme rom mens de er små. Dessuten er vi veldig glad for å kunne ha et eget lekerom og et eget kontor. Og da er det ikke flere rom igjen som er aktuelle å bruke som soverom til barna.

Siden lillesøster har kastet opp i noen netter, har hun tatt med seg sengen sin og sovet inne hos oss. Så når hun nå var frisk nok til å flytte ut av vårt rom igjen, fant mor ut at det var på tide at hun fikk flytte inn til storebror. Nå sover hun jo stort sett ganske godt om nettene, så da er det ikke like stor fare for at de vekker hverandre. Storebror syntes heldigvis at det var veldig stas, og fikk hjelpe til med å flytte sengene på sin nye plass.
Leggingen i kveld gikk over all forventning, så får tiden vise hvordan fortsettelsen blir. Dere skal nok få høre mer om hvordan det går etterhvert!

2 kommentarer:

Solveig - mamma til Leah sa...

Så flink:) De kommer nok til å trives godt sammen på rommet tenker jeg:)

Ønsker dere en fin påske:)
Klem

mammaKine sa...

Så fint bilde, og så bra at det gikk fint :-) Disse små er jo så tilpasningsdyktige ;-) Fin påske til deg og dine!! Klem herfra.