mandag 11. mars 2013

Hurra!


Lillemor fikk av gipsen i dag! Det ble feiret med koselig besøk her hjemme og et langt og morsomt bad før leggetid. Det virker ikke som at hun reflekterte så mye over det. Men hun var ihvertfall lykkelig for å endelig få bade skikkelig igjen, så hun sprutet ned hele badet i iveren som oppstod.

Storebror fikk være med på sykehuset, og syntes det var spennende å få med seg alt som skjedde der. Han fikk til og med se røntgenbildene til Ada, og kommenterte etterpå at hånden er helt svart inni. Jeg tipper han kommer til å huske sykehusbesøket i dag for resten av livet!

Ada følte seg helt hjemme på sykehuset, og ville rett bort til lekeavdelingen på venterommet. Der var det rett bort for å ringe på ringeklokka på lekehuset. Og da vi kom inn til legen pekte hun med en gang opp på engangshanskene, og ville ha en oppblåst hanske slik som hun har fått de andre gangene vi har vært der. Utrolig hvor mye de husker når de er så små altså! Jeg blir stadig overrasket over ting hun skjønner og ting hun husker!

1 kommentar:

Sirkusprinsessen sa...

Stakkars nydlige lille som måtte gipse hånden, så fort det kan gå galt altså! Også uten å falle så veldig heller! Men godt det går bra nå, hun slapp jo heldigvis å gå med den så lenge :) Søt hun er!