fredag 1. mars 2013

Hjemmedager


I går da jeg skulle levere storebror i barnehagen, viste det seg at omgangssyken har bredt seg som pesten der.. Vi snudde i døra, og krysser alt vi har for at han ikke allerede er smittet. Foreløpig lover det ihvertfall godt. Derfor har Daniel vært hjemme sammen med Ada og meg de siste dagene. I går passet vi også en liten frøken på 8 måneder, og i dag har jeg tatt bilder av to små brødre, og en liten nabojente. Så vi har nok å drive med, for å si det sånn.

Det som er morsomt, er at Adamor har kommet i en alder hvor hun kan leke med storebroren sin på en annen måte. Nå hoier de og tuller og tøyser sammen. Det er jo bare fantastisk for mammahjertet å høre barna le sånn herlig barnelatter mens de leker med hverandre!! Da glemmer man fort de episodene hvor de ikke er like snille med hverandre ;)

God helg ønskes herfra!

4 kommentarer:

Ambivalentica sa...

Hehe, vi "snur" også på flekken dersom noen har omgangssyken, det er altså verste sort. Jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver om søskenlek og latter. Det er så en blir rørt til tårer av å høre den hjertelige latteren de kan ha sammen, og det er godt å oppleve at ungene er på et sted hvor de kan kommunisere og leke, sammen. Nå savner jeg storguttene mine ekstra, som er på skrikefri langhelg sammen med pappaen sin.. :) Kjempefin blogg du har, jeg legger meg til som følger og ønsker deg ei fortsatt fin helg.

HeidiCath-SuperMum sa...

Ja, herlig barnelatter er det beste i verden!
Godt å kunne velge å snu i døra når omgangssyken herjer også. Mammapermisjon er gode dager :)

Fortsatt fin lørdag til dere!

Klem Heidi

Wenche sa...

For et herlig bilde!
Ja det er det beste i verden når de begge ler og har det gøy sammen.
Skulle gjerne hatt mer av det.. ;-)

Nina sa...

Har lyst til å snu i døra selv når omgangssyken er i bhg.Men her jobber vi begge to desverre.
Har helt angst for den syken!