mandag 25. februar 2013

Gangen


Jeg er jo ingen interiørdame akkurat. Men jeg er veldig fornøyd med å ha fått pusset opp gangen, så da kan man jo vise det frem!!?
Jeg har lenge gått og lett etter et ovalt speil til å ha over dette gamle bordet, men til slutt ga jeg opp og kjøpte dette speilet her.


Dette bildet av lillesøster er noe av det jeg er mest fornøyd med av alt i hele huset, tror jeg. Jeg elsker det!! Kommoden under er en teak kommode, som jeg endelig fikk fingeren ut og malte før jul.


Jeg elsker mammas gamle dukkevogn, som har fått plass i gangen.


Og så har jeg ønsket meg en sånn lampe som det her siden før vi flyttet inn i huset. Jeg ville egentlig ha en sånn på kjøkkenet, men nå fant jeg ut at man kan jo ha en sånn i gangen også!


Og så må man jo ha en kommode, med god plass til luer, votter og alt annet av ytterklær til barna som hoper seg opp. Jeg ville egentlig ha en hemnes kommode fra ikea. Men den ble for stor, så da måtte vi finne en litt mindre. Pynten oppå er bare midlertidig - jeg vet akkurat hvilket bilde jeg skal forstørre og ha der :)

Fargen på veggene heter skagen. Den er lys grå, og den er vi er veldig fornøyd med! Nesten alle som er innom lurer på hvilken farge det er. Gulvet skulle jeg gjerne også ha byttet ut - men det må bli en annen gang..

2 kommentarer:

Thomas sa...

Hvordan får du den vognen til å stå i ro? Har selv en dukkevogn i tre som stod noe lunde på samme sted som du har plassert den. Nå blir den mest brukt som rambukk av min snart 2 år gamle sønn! Ikke få ganger han har tatt 10 meter renne-fart for å treffe sin far der han vet det er vondest.. ankelen! Kudos til mamma-mona!

http://vidunderpappa.no

mona sa...

Haha.. Jeg har tenkt tanken, at noen kanskje får øynene opp for den etterhvert. Men foreløpig har den utrolig nok fått stå i fred. Vi får se hvor lenge det varer ;)