søndag 24. februar 2013

Helgen


Nå kommer våren!! Ja, det virker ihvertfall sånn. Det har jo vært rene påskeværet i helgen :) Vi har hatt en kjempefin helg her hjemme. Vi har slappet av inne, og kost oss ute. Ja, og så har mor vært på en liten bytur med en venninne.

Ada har fått dilla på å leke borte-tittei bak gardinene, så der har dere svar på bildet over.


Daniel har kost seg maks med fetteren og kusinen, som har vært på besøk hos mormor og morfar i helgen. De har blant annet gått på ski, og grillet i skogen.


Mor har som vanlig knipset "litt" bilder. Jeg er dårligere på å ta hverdagsbilder nå enn hva jeg var før. Før dro jeg alltid med meg kameraet, og tok bilder av det meste. Nå har jeg jo dilla på instagram, så da blir de fleste hverdagsbildene tatt med mobilen. Litt synd egentlig, så av og til prøver jeg å bli flinkere til å dra med meg kameraet.


Ja, og så har lillesøster tatt sine første skritt i dag. Jeg trodde hun var på vei til å begynne å gå på bursdagen sin, men så brakk hun armen og opplevde at det var vondt å ta seg for hvis hun datt. Så da sluttet hun å prøve. Men nå har hun såvidt begynt å prøve seg igjen, og i kveld tok hun fire skritt foran pappaen sin. Moro!!

Har dere hatt en fin helg?

1 kommentar:

silje bratlie sa...

Så flotte barn du har :)