søndag 13. januar 2013

Shopping


Jeg elsker å handle på salg! Til barna handler jeg faktisk det meste på salg (til meg selv er jeg nok ikke like flink da men). Jeg kjøper gjerne inn ting til neste sesong, i en størrelse større enn de bruker nå. På våren handler jeg f.eks. vinterklær for neste vinter, og om høsten handler jeg sommerklær for neste sommer. Dette har jeg gjort helt siden Daniel var liten, og kan ikke huske at jeg har bommet skikkelig med noe en eneste gang.
Jeg kjøper ikke hva som helst da. Det er fort gjort å la seg rive med når det er 50% rabatt, og kjøpe noe man egentlig ikke liker så godt. Derfor vurderer jeg det alltid to ganger, og jeg kjøper aldri noe som jeg ikke kunne vurdert å kjøpe til fullpris også. Det er jo ikke så mye å spare på å kjøpe klær som nesten ikke blir brukt!

I går handlet jeg en del klær på salg hos Barnas Hus. Jeg elsker Wheat klærne, og syntes at jeg fikk med meg så mye fint! Utrolig hvor glad man blir når man har kjøpt noe fint altså- og ekstra glad når man har kjøpt det på salg ;)
Er du flink til å handle på salg?

4 kommentarer:

k. sa...

kjempefine! jeg prøver også å handle på salg, alltid en størrelse over om vi ikke er iferd med å skifte en størrelse. å kjøpe frem til neste år har jeg ikke turt enda, men så har jeg bare en datter og hun var et lite knøtt som baby og brukte størrelse 68 ganske langt over året. nå passer hun best i 80 og er nesten to, så det er forvirrende å vite hvordan størrelse som er best til neste år!

mammaKine sa...

Så mye fint! Enig, det er det beste å handle på salg ;-) KLEM!

Leos mamma sa...

Så mye fint du har kjøpt. Salg er helt klart det beste med januar :)

Marthe sa...

Ha ha, jeg har også kjøpt de lilla Wheat klærne på salg. Nydelige! Bodyen var så fin at jeg måtte ha den i to størrelser. Vi ses snart! Klem Marthe