fredag 11. januar 2013

Om en mnd..


Så fyller den frøkna her ett år. Ett helt år!! Lille babyen vår kan jo ikke kalles for en baby lengre, sukk..

Ada er fortsatt ikke interessert i å lære seg å gå. Hun krabber rundt her i full fart, går langs med alt hun kan holde seg i og klatrer der det er mulig å klatre.
Hun har blitt litt flinkere til å spise middag, og har sine favoritter fra uke til uke. Først var det gulrøtter, så var det brokkoli og nå er det erter. Ellers så er hun fortsatt veldig glad i brødmat og de grove pannekakene som vi ofte lager her i heimen. Mye mat kastes på gulvet da, til mors irritasjon.
Ja, det meste kastes forresten på gulvet. Alt som hun kan få tak i skal enten på gulvet, oppi badekaret eller oppi et annet sted som er tilgjengelig (f.eks. i en pose med papirsøppel som måtte stå i gangen for anledningen).

Hun sover stort sett en god formiddagslur på rundt to timer nå. Om kvelden og natta derimot, da tuller hun mye med søvnen. Vi håper på at det skal gå seg til litt nå som fortann nr to oppe nettopp har tittet frem.

Ellers så leker hun mer og mer med storebror. I går krabbet hun rundt her i full fart, mens hun kjørte en lekebil på gulvet og lagde brummelyder. Tidligere har hun også prøvd seg på babu-babu, som hun hører at storebror sier når han kommer med brannbilen.

Hun elsker å bade, og aller best er det hvis storebror også er med oppi badekaret. Da skal alle lekene og diverse flasker med sjampo osv. oppi badekaret, ingen ting skal stå på kanten. Og så skal noen av tingene kastes på gulvet utenfor badekaret etterpå. Her om dagen fant hun også ut at det var gøy å fylle vann i den store mugga og tømme det utenfor badekaret...

Hun vet stort sett godt hva hun får lov til og hva hun ikke får lov til. Når det er noe hun vet at hun ikke får gjøre, eller noe vi sier nei til, så er hun lynrask å gjøre det allikevel, mens hun hviner av fryd.
En liten ramp, ja, Jaja, hun er ihvertfall verdens fineste lille rampejente!

3 kommentarer:

Styx sa...

Så koselig :) Utrolig så søt hun er :)

Pia sa...

Tenk så fort det går! Var jo sikker på at hun kom til å springe rundt for lengst, men det kommer nok tidsnok;)Hun er kjempesøt!

Vigdis Wiggen sa...

Hun er så utrolig søt! :)