tirsdag 18. desember 2012

Permisjonssnakk


Ettersom vi ikke fikk barnehageplass til den frøkna her i februar (som vi hadde håpet), måtte vi gå litt i tenkeboksen for å se hvordan vi skulle gjøre det fremover. Nå har vi bestemt oss, og jeg har snakket med jobben om at jeg skal ha ulønnet permisjon helt frem til det nye barnehageåret starter i august. Etter at vi tok beslutningen må jeg innrømme at tanken på å gå hjemme såpass lenge er veldig fin. Jeg gleder meg stort over at jeg skal få muligheten til å gå hjemme med lillesøster så lenge!

Det vil nok bli en stor utfordring økonomisk. Men med kontantstøtten som vi vil få fra mars, litt kvelds- og helgejobbing som sykepleier og litt fotooppdrag, så satser vi på at vi skal få det til å gå rundt :)

Kan dere forresten skimte den nye fortanna til lillesøster? 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige Ada,ja jeg ser tanna hennes. Jeg synes at planen deres høres fin ut. Ha det godt alle sammen, og god natt.

Klem fra Anne Mari

Anonym sa...

Å, det blir kos å få være så lenge hjemme, da er dere heldige selv om det blir hardt økonomisk, så er det utrolig hva man vender seg til også :-) Vi fikk en gutt på 8 mmd i barnehagen forrige uke, så liten da! Kjempesøt gutt som har hatt det helt supert fra dag èn, men må si det var tidlig start :-)
Mona

Silje mamma til Robin og Lillebror i magen sa...

Høres herlig ut og gå hjemme litt til, kos dere masse! Var selv hjemme til min var 1,5 så begynte jeg i ny jobb som var deltid. Han begynte ikke i bhg før han var 2 år! fungerte så fint!

Kan skimte ei søt lita tann ja :)