tirsdag 25. desember 2012

Årets julefeiring


Gårsdagen feiret vi her hjemme, med besøk av mormor og morfar. Mor pyntet og ryddet, mens far disket opp med nyydelig mat. På menyen sto pinnekjøtt og riskrem. 


Lillemor sov i hele fire timer, mens vi styret og ordnet for å få alt klart her. Da hun våknet skjønte jeg hvorfor hun hadde sovet så lenge - hun var kokvarm. Så resten av kvelden var hun slapp og ikke heelt i topp humør.


Vi fikk selvsagt besøk av julenissen etter middagen. Ingen av barna var ivrig etter å sitte på fanget til nissen, men de tok gladelig imot pakkene han kom med. Og som hos mange andre barnefamilier, så var det nok av gaver under treet. Lillesøster måtte vi bare få i seng før vi var ferdig med gavene, men storebror holdt koken langt utover kvelden.

I dag har vi prøvd ut den nye rattkjelken som storebror fikk til jul. Heldigvis så er det nydelig vintervær her nå, så vi hadde en super tur i akebakken. I ettermiddag har vi vært på middag hos mormor og morfar, sammen min bror med familie, og hans svoger, svigerinne og nevø.
Lillesøster har dessverre vært i dårlig form i dag, og har for det meste halvsovet på fanget til den som har hatt hendene ledig. Innimellom har hun kviknet til og lekt litt, før hun har lagt seg ned for å hvile igjen. Vi får satse på at formen hennes er bedre i morgen!

Og gjett hva.. I morgen skal jeg jammen på jobb. Jeg fikk melding om at de trengte folk på jobb i morgen, og tenkte at tiden var inne for å ta en ekstravakt. Jeg har jo tross alt vært i ulønnet permisjon en stund allerede. Jeg må si at jeg grugleder meg til å jobbe igjen. Men jeg tipper det blir veldig fint når jeg først er der !

Fortsatt god jul ønskes til alle som titter innom!

2 kommentarer:

Anonym sa...

KJære Mona. Først tusen takk for julegavene.Pengboka var flott og godlukt for å ha på badet er supert. Koselig bilder av Daniel og lille Ada håper hyun er frisk i morgen. Så fint at du kunne ta vakter det passet jo veldig bra når Erling er hjemme. Ha en fin kveld,men kansje d har lagt deg. Hils Erling. Klem fra Anne Mari

Silje mamma til Robin og Lillebror i magen sa...

Høres ut som en fin jul, måtte også ut og teste kjelke min fikk til jul. regner med vi må det før vi skal bort idag å- herlig romjuls temp ute nå ;)

God jul:)