fredag 2. november 2012

Dagbok


Da jeg begynte å blogge, så var bloggen i all hovedsak en dagbok. Jeg skrev stort sett hver dag hva vi hadde gjort, enten vi hadde vært på trilletur, på svømming eller på venninnebesøk. Etterhvert så har jeg ikke vært så flink til å skrive om hva vi driver med om dagene. Egentlig er det litt synd, siden jeg synes det er gøy å lese tilbake og se hva vi har gjort. Daniel kan jo lese nesten i detalj hva han gjorde det første leveåret sist, men det kan ikke Adamor gjøre. Men det betyr ikke at lillesøster og jeg ikke har hatt fult program vi også.

I dag har vi f.eks. vært i Oslo, og delt den aller siste permisjonsdagen med mammaen til Tobias. Tobias er seks uker eldre enn Ada, og jeg kjenner at det er SÅ vemodig at permisjonstiden er over allerede.. Storebror var også med i dag, siden det var planleggingsdag i barnehagen. Og så var Linus og mammaen hans også på besøk.


Det er jo utrolig gøy å se disse babyene våre leke sammen nå. Nå er de så store at de har oppdaget hverandre, og har glede av hverandre. Tenk at de små babyene våre snart er barnehagebarn!! Den som kunne bremse tiden, bare bittelitt...

2 kommentarer:

Vigdis Wiggen sa...

jeg skulle ønske jeg hadde skrevet noen få setninger hver dag fra første start. Nå er lille jenta 5 mnd - og "alt" jeg har er egentlig bloggen. Bedre enn ingenting da men :)

Regni sa...

Hjelpes, er permisjonen din snart over? Synes lillesøster nettopp kom jeg! Du får nyte de siste ukene til det fulle. :-)