lørdag 20. oktober 2012

Sykdomsangst


Jeg liker ikke helt at høsten ofte kommer med mye sykdom. Og hva er greia med at de ikke har klart å finne noe som kan ta knekken på omgangssyken?? Tenk så mye penger samfunnet hadde spart på at akkurat disse magevirusene hadde blitt utryddet!
Jeg går som vanlig i konstant frykt for at denne spypesten skal komme innenfor dørene her. Og i dag har vi ikke bare blitt utsatt for smitte, men lillesøster kastet også opp kveldsmaten sin utover hele badet. Jeg krysser fortsatt fingrene for at det var helt tilfeldig, og at vi også går klar av smitten vi ble utsatt for i dag. Uansett så kommer jeg sikkert til å gå og føle meg småkvalm i flere dager, og kjenne etter om ikke spysyken er på vei. Ja, jeg vet jeg er litt smågal når det kommer til dette, men det er da ikke så mye som er like vondt som å være kvalm.. Jeg skjønner meg ikke på de som ikke synes at det er grusomt med spysyken jeg da. Jeg er overbevist om at de ikke har hatt samme type spysyken som meg ihvertfall!
Jaja, det er vel bare å stålsette seg. Med småbarn i barnehagen, så kommer det vel før eller siden uansett! Ja, og vi har jo hatt en variant i huset allerede, men var jo en litt spesiell variant som begynte med feber.

Men sånn bortsatt for frykt for omgangssyken, så har vi foreløpig hatt en fin helg her. Bildet er fra vi hadde koselig besøk her i går. Snakk om fine barn altså!

Fortsatt god helg ønskes herfra - med eller uten frykt for omgangssyken

4 kommentarer:

teresebfoto.com sa...

Måtte le litt når jeg leste om sykdomsangsten din - jeg er helt lik! Jeg kan sikkert mane på meg omgangssyke dersom noen rundt meg er syk, og det kun av ren bekymring:)
God bedring til dere:)

Anne-Marte sa...

Det finnes faktisk vaksine mot Noro-virus! Koster litt, men verdt å sjekke ut med fastlegen?

Pernille Ulrikke sa...

Uff ja. Jeg har aldri hatt angst mot sykdom før, rett og slett fordi jeg aldri ble syk før. Men når jeg går på min tredje uke med komme-og-gå omgangsyke så skal jeg aldri noensinne undervurdere sykdom-angst.

Nina sa...

Jeg har seriøst angst for omgangssyken.Tenker på det hele tiden og er livredd for at vi skal få det.
Tror jeg er i overkant hysterisk,kan ikke forklares.Og jeg blir nesten dårlig bare av å høre om det eller lese om det...fysj!!