onsdag 24. oktober 2012

Ambivalens og ferie i sikte


At det skal være så vanskelig å bestemme seg for ferie da.. Men nå har vi altså bestilt. Og valget falt på.................... Egypt!
Det er så vanskelig å bestemme seg når mange har så delte meninger. Jeg har jo hørt mange historier om folk som har blitt syke i Egypt, og fått diverse magevirus. Samtidig så har jeg hørt om mange som har vært veldig fornøyd. Det som går igjen er stort sett at folk sier at så lenge man holder seg på hotellområdet, så er det supert i Egypt. Derfor er planen vår en skikkelig avslapningsferie på et kjempefint "all inclusive" hotell i Egypt. Hotellet har flere restauranter, flere bassenger, lekerom, strand og diverse andre aktiviteter. Vi kommer til å reise til hotellområdet, og holde oss der. Så får vi være litt forsiktige med hva vi spiser, og krysse fingrene. Vi kommer nok til å ta med oss en del mat til lillesøster hjemmefra. Og hun får jo enda en del morsmelk, så henne er det nok enklest med.

Oioi, så deilig det skal bli med litt sol og varme!!! Ja, og passene de kom jo allerede i dag. Snakk om rask levering :)

6 kommentarer:

Karen sa...

Det blir supert, det du beskriver høres ut som samme hotellet som vi var på; helt strøkent. Pengene er visstnok hovedkilden til smitte der nede, jeg kjørte naziregime på sprit ved hver minste kontakt med penger. Ingen blei sjuke. I Sharm er alle turiststedene kjemperedde for å få stempel på seg som smittespreder, så de vasker f. eks. salat i flaskevann, og isbiter er også laget av det. God tur!

Frihet sa...

Så deilig!!!!

Pernille Ulrikke sa...

Så deilig med en skikkelig avslappingsferie! Kunne gjerne tenke meg en tur med familien selv, men det går desverre ikke med skole og alt. Kos dere kjempe masse og nyt varmen!

Ida sa...

Jeg drømmer om "permisjonsferie" jeg også...hadde vært på sin plass, egentlig ;) Håper dere får en knall tur og holder dere friske ;)

Pia sa...

Egypt blir bra! Vi har vært i Sharm-el-Sheik, da var vår nr tre åtte måneder, det gikk kjempebra. Så var vi Hurghada for snart to år siden. Hotellene i Egypt er jo ofte veldig flotte og luksuriøse:)

Anonym sa...

Har vært mye i Egypt (har studert arabisk) og selvsagt blitt syk noen få gånger. Har bodd i ørkenen med beduinene og i Kairo privat. ALDRI har jeg blitt syk på et turiststed ved Rødehavet. Egypterne flest er vennlige og ønsker turister (aka arbeidsplasser) hjertelig velkommen. Noen kan være mer innpåslitne enn nordmenn liker, men med en liten dose kulturforståelse og litt tolmod går det og bra. Håper dere får en fin tur og kan nyte deilig varme og en fantastisk natur.